2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشم گفت برا ازدواج خیلی عجله نکن صبور باش خدا برات میفرسته اون چیزی که باید باشه😑😑منظورش فک کنم ...

نه پس فکر کردی میاد تو رو میگیره

چرا اصلا به ازدواج فکر میکنی هنوز بچه ای خیلی بچه

من خواهر همسن شما دارم الان دارم میسوزم بخدا چقدر ساده ای آخه 

بزرگتر نداری گوشت رو بپیچونه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

منممممممممم

فکر نمیکردم هنوزم دختر اینقدر تباه وجود داشته باشه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

فکر نمیکردم هنوزم دختر اینقدر تباه وجود داشته باشه

خیلی خونسرده 

و منی ک داره فشارم میفته

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
خیلی بنظرم مثل همن هر دوشون میگه خواستگار معلم و خوب اومده رد کردم برا اینکه با همین ادم باشه

من مثل اون سواستفاده گر نبودم،حسام واقعی بودن

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
خودشم میگفت تو عالی ولی تو رابطه قبلیت یجوری پیگیر اکست بودی که انگار یه دست یا پات و از دست دادی یا ...

دقیقا بهت گفته با ارزشی ک ی جور دیگه بندازتت رو ویلچر اعتماد بنفستو بگیره 

چرا از ی رابطه کات میکنین سریع میرین تو ی رابطه دیگه 

برا همینم بهش وابسته شدی 

ی نقش پناه بردن داشته 

واااااای نمیدونم چی بگم اخه قشنک رک و صریح بهت گفته نمیخوامت

دیگه به خدا از خر کمترم اگه یه بار دیگه وا بدم دیگه پیامشم نمیدم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
اره بخدا خود پسرا هم اگه کسی بخوان ک بش دست نمیزنن🥲

نخیرم

گلم پسرا دختریو میخوان ک نزاره بهش دست بزنه وگرنه مردا ک بدشون نمیاد  

پسرایی ک قصدشون ازدواجه تو رابطه دنبال نجابت میگردن 

حتی پسرا خیلی وقتا ب دختر پیشنهاد میدن ک ببینن نظرش چیه حتی اگ نخوان کاری کنن 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اینو آدمو ول کن جز ضربه زدن هیچی واست نداره اگه واقعا مطمئنی همون معلمه پسر خوبیه برگرد سمتش

حالا که با اون پسره عشق وحالشو کرده ودیگه باکره نیست ...

اون بنده خدا چه گناهی کرده گیر همچین دختری بیفته

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
با توجخ ب حرفا و رفتارت بهت نمیادبهت میاد در حد خیلی زیادش نهایت ۱۵باشیچرا اجازه میدین یه پسر ازتون ...

خب اخه هر وقت میگفتم الان بابام پیشمه نمیشه ناراحت میشد سرد میشد میگفت داری میپیچونی

نخیرم گلم پسرا دختریو میخوان ک نزاره بهش دست بزنه وگرنه مردا ک بدشون نمیاد پسرایی ک قصدشون ازدواجه ...

من چیزی دیه ای گفتم؟

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن