2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
الانم باختی حداقل جلوی باخت بیشتر روبگیر

اره خودشم بهم گفت اگر اینجوری باشی میبازی

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
اسی جان توبه کن و دیگه هیچوقتم وارد این رابطه ها نشو

اره دیگه توفم تو صورت هیچ پسری نمیندازم

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای نسل الان تو خونه و بین خانواده خودشون گرگن کسی جرات نداره بهشون چپ نگاه کنهاونوقت جلوی پسرا ع ...

دقیقااااا من جلوی بابام خیلی تیز و زرنگم اینجا که میرسم خر میشم

چقدر راحت خودتونو عرضه میکنید به این و اون جواهری که پشت ویترینه خیلی ارزشمند تر از جواهریه که تو خی ...

من عوضی نیستم خب این با فرهنگ ایران زندگی نکرده بود اوپن مایند بود منم گفتم اینجوری فکر نمیکنه لابد 

[QUOTE=343890284]هیشکی نمیدونه از خانوادم ،من که الان باش ازدواج نمی کردم میزاشتم بعد چند سال دوستی ...

همینه نظرم دقیقاا

بعله مسعولیت نمیخواد داشته باشه حالا چی خواستی مگ

گفتم منو معرفی کن به اطرافیانت

اخی راستی چجوری پدرتو اینا رو راضی میکردی میرفتی پیششچند ساعتی پیشش بودی؟

میگفتم می رم کتابخونه دو سه ساعت زیاد نمیموندم مسیرمم دور بود

گفتم منو معرفی کن به اطرافیانت

خب معلومه کسی که بخوادت باافتخار به همه معرفی میکنه بازم میگم نمیخواد براش مسعولیت ایجادشه میخواد هر وقت دلش خواست داشته باشدت...

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖