2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
نه پس فکر کردی میاد تو رو میگیرهچرا اصلا به ازدواج فکر میکنی هنوز بچه ای خیلی بچهمن خواهر همسن شما د ...

هیشکی نمیدونه از خانوادم ،من که الان باش ازدواج نمی کردم میزاشتم بعد چند سال دوستی ولی گویا عمر این رابطه همون چند ماه بود

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خونسرده و منی ک داره فشارم میفته

خونسرد نیستم به خدا گفتم دارم میسوزم ولی کاری از دستم برنمیاد

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
دقیقا بهت گفته با ارزشی ک ی جور دیگه بندازتت رو ویلچر اعتماد بنفستو بگیره چرا از ی رابطه کات میکنین ...

اخه نمیخواستم برم باش  تو رابطه خیلی اصرار کرد فهمید مشکلم چیه از همون نقطه وارد شد من به خودش گفتم پتانسیلش و ندارم

چقدر راحت خودتونو عرضه میکنید به این و اون 

جواهری که پشت ویترینه خیلی ارزشمند تر از جواهریه که تو خیابون زیر دست و پای اینو اونه!

آدمی که عقل داره میبینه که اون جواهر افتاده تو خیابون یا فیکه یا یه مشکلی داره که کسی برش نمیداره

حتی اگر برداره برای چند ثانیه تا ببینه ترک داره یا عیبی داره میندازتش !

از این واضح تر بگم چه غلطی با زندگیت کردی؟

اینقدر راحت میای میگی تازه منتظری پسره خودشو عوض کنه؟

تو یا یه دروغگوی عوضی هستی

یا دختر خنگ و ساده که بزرگتر بالا سرش نبوده یادش بده خوب چیه بد چیه 

برو مشاوره زندگیتو بیشتر از این به گند نکش

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

حالا که با اون پسره عشق وحالشو کرده ودیگه باکره نیست ...اون بنده خدا چه گناهی کرده گیر همچین دختری ب ...

به خدا من مثل همون پسر معلمه بودم فقط بنده خدا دستش خالی بود ولش کردم گفتمم مطمئنم پشیمون میشم فقط امیدوارم پشیمونیم خیلی نباشه

حس واقعی ابراز درست میخواد نه اینکه خودتو بزاری در اختیارش چون بهش حس داری یا میخوای باهات بمونه

اخه گفت اگر منو بخوای باید هر چی مردت بگه انجام بدی خیلی خرم الان دارم بازگو میکنم میفهمما

ببخشید خیلی بی عقلی اگه یه بار دیگه خرش بشیتو الان آویزونشیببین بخوای کشش بدی هم تهش ولت میکنه مطمئن ...

ای وای فقط میترسم بگه ازت فیلم دارم 

خب معلومه عزیزم یک عیب بزرگ داریخامی بسیار زیاد و بی عقلی بی عزت نفس بودنفکر کنم جنون داریتازه قبل ا ...

اره فهمیدم حالا رفتم که شاغل بشم که دیگه زیاد نرم سمت گوشیم برم بش پیام بدم

[QUOTE=343890284]هیشکی نمیدونه از خانوادم ،من که الان باش ازدواج نمی کردم میزاشتم بعد چند سال دوستی ولی گویا 

شنیدی میگن هرچیزی رو بری دنبالش ازت دور میشه و هرچیزی رو رها کنی بهت برمیگرده پس بیخیالش شو اگر بخوادت برمیگرده و اونوقته که باید سردباشی و خودتو دسته بالا بگیری عزت نفس داشته باش فک نکنه چون دسمالیت کرده بردش شدی درسته فاجعست ولی دنیابه آخرنرسیده که زندگی و جوونیتو حروم یه آشغال کنی 

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
بببخشیدا ولی تو دیگه اسکلی

😐نه میدونم سنش زیاده ها میگم وقتی میگم 35سالشه چهره یه جوون 25ساله بیاد تو ذهنتون نه یه ادم سندار و اینا منظورم اینه

دروغ میگه بریم کن فردا امتحان دارم😂

😑😑😑😑هزاربار اومدم اینجا دردل کردم اخرش گفتم بر من لعنت اگه یه بار دیگه بیام ادم نمیشم به خدا

دوستان حرص نخورید اسی سرکارمون گذاشته

😑😑😑😑 هعی ول کن توروخدا هزاربار بهم اینو گفتن سر همین پسره برگشتم ثابت کردم با عکس و اینا 

دیگه صداشون درنیومده