2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
چون اگر ازش جدا شم حس بازنده هارو میگیرم میگم اومد حالش و کرد رفت پس احساساتم کجا میرن میخوام ببینم ...

الانم باختی 

حداقل جلوی باخت بیشتر روبگیر

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرار نیست همه مثل هم باشن. کسی رو تحقیر یا سرزنش نکنید لطفا!

باید سرزنش شه اسی 

گاهی وقتا سرزنش کردن ضروریه

عزیزم ۱۷ سال اختلاف سنی یه پسر ۳۵ ساله و یه دختر ۱۸ ساله جوان و خام قشنگ‌پسره میدونسته باید رو کی دست بزاره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

عزیزم قرار نیست همه مثل هم باشن. کسی رو تحقیر یا سرزنش نکنید لطفا!

فقط یکی مثل اسی میتونه از کارش دفاع کنه

کار بد و نادرست بده و غلط 

مثال میزنم شما دروغگویی و خراب بودن چه مرد چه زن روبد میدونین 

بعد ممکنه برای فردی این معیار خوب باشه؟ بگه وای من عاشق دروغگو هام؟ 

اگه دارین کار اشتباهی میکنین به جای قانع کردن خودتون با هین حرفا 

وضعیتتون رو درست کنین 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

باید سرزنش شه اسی گاهی وقتا سرزنش کردن ضروریهعزیزم ۱۷ سال اختلاف سنی یه پسر ۳۵ ساله و یه دختر ۱۸ سال ...

می‌دونم گل. واقعا فاجعه‌س ولی اینجوری هم نمیشه اوضاع رو درست کرد. فقط دلش می‌شکنه. باید با زبون خوش و درست هدایت کرد به نظرم. 

فقط یکی مثل اسی میتونه از کارش دفاع کنهکار بد و نادرست بده و غلط مثال میزنم شما دروغگویی و خراب بودن ...

از کارش دفاع نمی‌کنم. ولی تو سرش نمی‌کوبم که از خودم تعریف کنم. سعی می‌کنم کمکش کنم از باتلاق بیاد بیرون. هممون فهمیدیم شما حضرت مریم هستین نیاز به توضیح نیست. 

عزیزم به نظرم حتما حتما برو پیش یه تراپیست که وضعیتت رو بررسی کنه. از روابط بلاتکلیف و بدون چارچوب بیا بیرون نه فقط این آقا! کلا دیگه رابطه بی‌سرانجام شروع نکن. سعی کن معنویاتتو قوی کنی خیلی خیلی بهت کمک می‌کنه. برای خودت ارزش قائل شو و عزت نفست رو ببر بالا. برات دعا می‌کنم.. خودتو نجات بده. 

خب بهش گفتم اگر قصدت یه شبه بگو گفت نه به خدا

راست گفته قصدش چند شب بوده و وسلام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
😂😂😂😂

دلم‌میسوزه برا دخترامون که چه ارزون خودشون رو در اختیار قرار میدن خدا خودش عقلشون بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دخترای نسل الان تو خونه و بین خانواده خودشون گرگن کسی جرات نداره بهشون چپ نگاه کنه

اونوقت جلوی پسرا عین پخمه ها رفتار میکنن

این حجم از ساده لوح بودن رو برنمی‌تابم... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚