2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دعوام نکنید فقط💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18124 بازدید | 372 پست
چون اگر ازش جدا شم حس بازنده هارو میگیرم میگم اومد حالش و کرد رفت پس احساساتم کجا میرن میخوام ببینم ...

جلو ضرر رو هر جا بگیری منفعته 

فعلا که بازنده اصلی شمایی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ی واقعیته ک پسرا برای ازدواج ی دختر لول بالا از نظر اجتماعی میخان، دلیل نمیشه چون رابطه جنسی برق ...

هعی

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
براچی باهاش رابطه برقرار میکنی ببخشیدا واقعا عقل نداری اگه یکم فکر میکردی میدونستی داره ازت استفاده ...

خب بهش گفتم اگر قصدت یه شبه بگو گفت نه به خدا

اگر میخوای بدونی تو خونه ای درموردت خوب میگن یا نه ببین بچه اون خونه باهات چطوره 
18سالمه

با توجخ ب حرفا و رفتارت بهت نمیاد

بهت میاد در حد خیلی زیادش نهایت ۱۵باشی

چرا اجازه میدین یه پسر ازتون سواستفاده کنه و بعد دورتون بندازه

نکنیت تورو خدا یکم واسه خودتون ارزش قایل شین معلومه همیشه در اختیازش بودی دیگه لازمت نداره 

یعنی چی هر موقع عکس و فیلم خواست دادم اخه این کارا چیه میکنین 

اره فقط امیدوارم اینکارو نکرده باشه35سالشه

یا خدا

چه بی عقلی تو

۳۵ سال!!

همسن باباته 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شاید میدونی و برا تامین خودته ک ادامه میدی تکلیف خودتو روشن کن

کدوم تامین منظورت پول؟یه هزار تومنم ازش نگرفتم

خودشم گفت برا ازدواج خیلی عجله نکن صبور باش خدا برات میفرسته اون چیزی که باید باشه😑😑منظورش فک کنم ...

به هر روشی که بگی بهت فهمونده تورو نمیخواد فقط وقتایی تورو میخواد که نیاز جنسی بهت داره

ولشکن خواهشن. یکم عزت نفس داشته باش

اره فقط امیدوارم اینکارو نکرده باشه35سالشه

چقد دیوونه ای اخه پسر ۳۵ ساله از وقت احساسش گذشتع ک اون فقط فکر نیازشه گیریم بیاد جلو چرا میخوای بااین مرد عمرتو هدر بدی

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خیلی بنظرم مثل همن هر دوشون میگه خواستگار معلم و خوب اومده رد کردم برا اینکه با همین ادم باشه

نهه منظورش اینه یه پسر دیه بهم درخواست رابطه داده من قبول نکردم

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن