2777
2789
عنوان

بچه ها میآید ؟

50 بازدید | 12 پست

من الان تو یه موقعیت‌های هستم که ب قول معروف برام نمیاد 

و باید صبر کنم 

برای منی که عجولم و سخته برام صبر کردن و کار های کوچیک کردن 

چ راهکارهای دارین ؟چطوری دهنمو آروم کنم که صبر کنم .نقاشیم بده ب نظر خودم برم کلاس نقاشی تمرکزمم بالا می‌ره 

بله بستگی ب تلاش خودتونم داره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

✅🔴✅🔴✅به یک مشاور  به یکی که الان حوصله شنیدن حرفام داشته باشه شدید نياز دارم   حالم خیلی بده کسی هست؟!!!! 🫠💞🔴✅🔴✅🔴✅

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
هرکسی یه لمی دارهلم تو چیه؟من با خیاطی آروم میشم مثلایا مرتب کردن کمدمببین چه کاری بیشتر سرگرمت می‌ک ...

نمی‌دونم با اینکه نقاشیم بده ولی فکر کنم نقاشی 

آرایش کردن 

ب خودم رسیدن 

راهکاری هست ؟

ببین برو سمت چیزی ک علاقه داری

نقاشی یا طراحی حوصله زمان صبر. تلاش و استعداد و علاقه میخواد چون کارم اینع دارم بهت میگم

ولی خب هنر خوبیه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نمی‌دونم با اینکه نقاشیم بده ولی فکر کنم نقاشی آرایش کردن ب خودم رسیدن

یسری دفترهای رنگ آمیزی بزرگسالان هستش

من یمدت استفاده میکردم

اگه مدادرنگی ۲۴ رنگ یا حداقل ۱۲ رنگ داری اونا برای آرامش عالین

ببین برو سمت چیزی ک علاقه دارینقاشی یا طراحی حوصله زمان صبر. تلاش و استعداد و علاقه میخواد چون کارم ...

بهش فکر کردم دیدم صبر میخواد 

گفتم خب باعث تقویت صبرم میشه 

ببین من الان یا باید صبر رو بلد باشم یا باید برم دیوانه شم