2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد اخه دوست داشتنی هستی -مرسی؛)کاترین از سال بعد بخون..چنان گذشت عین برق و باد ک باورم نمیشه

شما دوست داشتنی تری بانو💜

بوس

چشممم

ایشالا باهم برسیم ب اون چ می خوایم💞💞

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

سلام گلم ببخشیدتواوندتاپیکم یسری کاربراحمق توهین کردن مجبورشدم ببنرم بله اسم ارتا خیلی قشنگه مناسب ا ...

اره دیدم😁

میدونی اگ همون اول دور و بریای اسی بش میگفتن و ادا روشنفکرا رو درنمیووردن الان اون بچه تو آینده مورد تمسخر قرار نمی‌گرفت

مرسیییییی

آره خودمم دوسش دارم😁🖇

ENTJ         OFF

اره دیدم😁میدونی اگ همون اول دور و بریای اسی بش میگفتن و ادا روشنفکرا رو درنمیووردن الان اون بچه تو ...

بخدا بعضیاواقعانفهمن میان بدون دلیل توهین میکن اگرمن دارم بهش میخندم بااسی که پدرکشتگی ندارم شایدواقعااسمش مسخره وخنده داره  دقیقا واقعا روشنفکربازی درمیارن سراین چیزابابااسم بچه بایدمناسب همون زمانی باشه که بچه درش هست یا اسم هایی مثل محمدورضاوعلی و..‌. که ازمدنمیفتن وهمیشه زیبان بزرگ وعظیم و درازوکوتاه و....‌ چیه دیگه تروخدا اینااخه مگه اسمه مسلمون  مطمن باشیدقطعااون بچه دراینده مسخره میشه 😅😂💙