2777
2789

پسره بهم گفت قصدم ازدواج الان گفت باید ارضام ‌کنی حالم بهم میخوره ازشووون خستم خسته بنظرتون کار خوبی کردم بلاک کردم

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

بخاطر حرف مفت یه پسر دوست داری بمیری؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم پسرم.ولی هیشکی قصدش ازدواج نیست .پسری که مردونه بخادت قبل آشنایی میاد خاستگاری .تروخدا باورنکنی ...

بخدا حالم بد شد اشکام بند نمیاد چرا هیشکی منو نمیخواد برای ازدواج

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡
خودم پسرم.ولی هیشکی قصدش ازدواج نیست .پسری که مردونه بخادت قبل آشنایی میاد خاستگاری .تروخدا باورنکنی ...

دقیقا 

حتی پسرا هم دیگه خودشون دارن راست و حسینی میگن 

اونوقت بعضیا هنوز باور نمیکنن🙄

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

به نظرم شما کلا آدم عجول و ساده ای هستی اخه دختر خوب آدم به هر قیمتی که برای ازدواج با هرکسی آشنا نمیشه معلومه که با رفتارایی ک از خودت نشون دادی طرف با اسم ازدواج خواسته ازت سواستفاده کنه کسی که نیتش خیر باشه میاد با خانوادت حرف میزنه اجازه آشنایی میگیره بعد اگه تفاهم داشتین ازدواج میکنین.یکم از فاز این چیزا بیا بیرون برو یه کلاس ثبت نام کن با خدا خلوت کن با آدما درست نشست و برخاست کن گذشته هارو فراموش کن و تکرار نکن

دقیقا حتی پسرا هم دیگه خودشون دارن راست و حسینی میگن اونوقت بعضیا هنوز باور نمیکنن🙄

من خودم متاسفانه ۱۸سالم بود به ی دختر قول دادم البته بخدا قسم دستم بهش نخورد ۲۱سالمون ک شد دیدیم اصن بهم نمیایم جداشدیم الانم ک الانه بعد ۶سال عذاب وجدان دارم