2777
2789
عنوان

🤧از چه کلمه ای اینجا لجتون میگیره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 53 پست
حس ششم فرهنگیان کنکور 😂

والا بخدا مارو با فرهنگیان و کنکور نموندن 😕

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه وقتی حال ریپلای کردن نداری

میذاشتی یه وقت دیگه تاپیک میزدی ک حال داشته باشی

برای منی ک وقتمو گذاشتم برات وارزش قائل شدم برات بی جواب نمونه

بعدشم ک حس ششم واقعا حالمو بهم میزنه

من نشنیدم کسی عجقم بگه

مگه اینکه ب شوخی بگن

از این 😉 متنفرممم کهیر میزنم حالم بهم میخوره

وای من یکیو میشناسم وقتی چت میکنه میخنده اینو میده شوخی میکنه اینو میده تیکه میندازه ابنو میفرسته ناراحته اینو میفرزته 

کلا انگار اموجی دیگه ای نداره

دهاتیهیچوقت نفهمیدم دهاتیا چشونه مگه

واقعا موافقم باهات

من خودم شهریم ولی از کسایی که دهاتی دهاتی میکنن و مسخره میکنن بشدت متنفرم

من آدمای روستایی رو دیدم که خیلی چه از لحاظ شعور چه معرفت و مهمان نوازی خیلی بهتر از شهری ها بودن

والا این روزا اگه همین روستایی ها نباشن شهری نمیتونه نون در بیاره بخوره

از کلمه( آقایی، عزیز ،گلم متنفرممممم)از جمله اینک ۳روز نخندیدم شد  ۴روز هم خیلییییی رو مخمهههه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اول اینکه وقتی حال ریپلای کردن نداریمیذاشتی یه وقت دیگه تاپیک میزدی ک حال داشته باشیبرای منی ک وقتمو ...

ن بابا به اون چشم‌نبین

خیلی خستم

اومدم دوتا تاپیک بخونم حالم بد شد گفتم اطلاع رسانی کنم😂

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

واقعا موافقم باهاتمن خودم شهریم ولی از کسایی که دهاتی دهاتی میکنن و مسخره میکنن بشدت متنفرممن آدمای ...

من خیلی از کلمه دهاتی استفاده میکنم 

ولی دهاتی بودن اصلا ربطی به روستایی بودن نداره 

منظپر از دهاتی نوع نگرش اون ادمه طرز فکرش طرز رفتارش مال هزار سال پیشه 

طرز فکر های قاجاری داره

اسک یا اکس؟یعنی چی حالا

اکس یعنی عشقه سابق همون دوس پسری ک دیگ باهاش جدا شدن و بهم زدنو میگن اکس

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔