2777
2789
عنوان

🤧از چه کلمه ای اینجا لجتون میگیره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 53 پست

یا اینکه ۲۵ خط توی عنوان مینویسه جای مهیجش قطع میکنه

۱۵۰۰ نفرن لایک کردن تازه صفحه بعد هی میگه هستین بگم؟

اگه نیستین نگم 

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

اکس یعنی عشقه سابق همون دوس پسری ک دیگ باهاش جدا شدن و بهم زدنو میگن اکس

بخداا تا همین الان نمیدونستم معنیشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداا تا همین الان نمیدونستم معنیشو

منم گاهی جمله های  اینجا رو نمیفهمم میزنم گوگل ببینم معنیسون  چیه مثلا نمیدونم معنیه وایب  چیه زدم  گوگل 😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
منم گاهی جمله های اینجا رو نمیفهمم میزنم گوگل ببینم معنیسون چیه مثلا نمیدونم معنیه وایب چیه زدم ...

🤣منم همینجور 

منم یه کلمه پاچه ورمالیده رو اولین بار اینجا شنیدم خیلی برا دعوا به دلم نشست استفاده کنم😂😂

🤣منم همینجور منم یه کلمه پاچه ورمالیده رو اولین بار اینجا شنیدم خیلی برا دعوا به دلم نشست استفاده ک ...

باورت میشه من اولین بار اینجا شنیدم معاینه بکارت میکنن؟؟؟؟ اصلاااا قبلس هیچیییی نمیدونستم بعضیا اینجا میگفتن من مثه خنگا نگا میکردم

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
باورت میشه من اولین بار اینجا شنیدم معاینه بکارت میکنن؟؟؟؟ اصلاااا قبلس هیچیییی نمیدونستم بعضیا اینج ...

دور از جونت

منم خیییلی چیزا رو از اینجا شنیدم

عمل جای خصوصی رو اولین با  اینجا فهمیدم که انجام میدن

دور از جونت منم خیییلی چیزا رو از اینجا شنیدمعمل جای خصوصی رو اولین با اینجا فهمیدم که انجام میدن

وای منمممم اینو اولین بار اینجا شنیدم و کلیی چیزه دیگ خاهر ما خیلیی ساده اییم 

وای منمممم اینو اولین بار اینجا شنیدم و کلیی چیزه دیگ خاهر ما خیلیی ساده اییم

دقیقا من وقتی سال ۸۵ اومدم اینجا آک آک بودم😂

الان میفهمم دارم پاچه ورمالیده میشم

قشنگ چش و گوشم داره باز میشه

واقعا موافقم باهاتمن خودم شهریم ولی از کسایی که دهاتی دهاتی میکنن و مسخره میکنن بشدت متنفرممن آدمای ...

من با اینکه این دوتا رو از هم جدا کنیم مشکل دارم

یعنی چی روستایی نباشه شهری نون نمیتونه بخوره

شهریم پولشو میده بالاخره

کلا انسانها تو اجتماع به همدیگه وابستن

و هیچکدوم از دیگری بالاتر نیستن

چرا باید بخاطر زادگاهش کسیو تحقیر کنیم 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.