2777
2789
عنوان

دفعه پیش که رفتم تهران خونه ی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نری اینجا ک دلت شور میزنه بدون ی پشت پرده ای هست خیانت اینو یادت باشه به حرفم میرسی

سلام خوبی با شوهرت اشتی کردین؟

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

ما مسافرت بودیم گوشت ها گند زده بود 

گوشت برای فاسد شدن بو دار از صبح تا شب نمیشه فقط یخ اش باز میشه احتمالا نبوده 

بوی فاسد شدن گوشت رو نمیشه نفهمید🙂 

دلیل نمیشه خیانت کرده باشه شاید خونه اقوام یا با دوستاش باغ یا جایی بوده نگفته حساس نشی نمیدونم

سری قبل چرا رفتی تنها خوب؟؟؟

عادت دادی همسرت باهات نمیاد 

دختر خیابان ها پر شده از زنهای خرابی ک فقط میخان تور پهن کنن واس یه مرد ساده

من ک بمیرم تاجایی ک بشه تنهایی جایی نمیرم 

شب نشینی و دورهمی و مسافرت مجردی تعطیله 

نمیدونم چ ربطی ب خیانت داره ...همه چی رو ب چشم خیانت میبینین!

نداره به نظرت ؟ برای همین تاپیک زدم که ببینم نظرات مختلف چیه . واقعا میشه چیزه دیگه ای باشه ؟

ب همسایه بگو حواسش ب خونتون باشه 

یه گوشی بزار رو ضبط صوت و برو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

سری قبل چرا رفتی تنها خوب؟؟؟عادت دادی همسرت باهات نمیاد دختر خیابان ها پر شده از زنهای خرابی ک فقط م ...

کلا نمیاد شرکت ساختما سازی داره . عامل انبار دار کناف کل خراسانه رضویه و و و 

مشغله کاریش خیلی بالاست 

من رفتنم همیشه نهایت یک هفته ست ‌ . شوهرم گفت که من شب گیج میام نمیفهمم چی به چیه که . تازه نمیگه در ...

صد درصد که مطمئن نیستی 

پس خودتو اذیت نکن 

ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه خیالت راحت 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱