وقتی برگشتم دیدم بوی بدی توی خونه پیچیده . دره فریزر باز مونده بود و تمام گوشت و سبزی ها گندیده بود. البته در رو من بسته دیدم ولی خب معلوم بود باز مونده بوده و شوهرم وقتی دیده بازه بسته . شوهره من از صبح خیلی زود تا اخر شب همیشه سره کاره . بهم گفت من نفهمیدم گوشتا گندیدن من فقط بوی بد رو متوجه شدم . همون موقع همسایه اومد گفت شوهرت چند شب خونه نیومد!!! که شوهرم گفت اینطور نیست و من دیر میومدم . حالا باز دارم میرم تهران و حالم بده دلم شور میزنه .
شایدم شوهرت راست میگه و چون به حرف خودت آخر شب میاد میگرفته ميخوابه دوباره صبح زود میرفته ولی چون ذهنت درگیره باید یه کاری کنی تا متوجه بشی اشتباه کردی یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)