2777
2789

وقتی برگشتم دیدم بوی بدی توی خونه پیچیده . دره فریزر باز مونده بود و تمام گوشت و سبزی ها گندیده بود. البته در رو من بسته دیدم ولی خب معلوم بود باز مونده بوده و شوهرم وقتی دیده بازه بسته . شوهره من از صبح خیلی زود تا اخر شب همیشه سره کاره ‌. بهم گفت من نفهمیدم گوشتا گندیدن من فقط بوی بد رو متوجه شدم . همون موقع همسایه اومد گفت شوهرت چند شب خونه نیومد!!! که شوهرم گفت اینطور نیست و من دیر میومدم . حالا باز دارم میرم تهران و حالم بده دلم شور میزنه . 

کاش نری اینجا ک دلت شور میزنه بدون ی پشت پرده ای هست 

خیانت 

اینو یادت باشه به حرفم میرسی

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نری اینجا ک دلت شور میزنه بدون ی پشت پرده ای هست خیانت اینو یادت باشه به حرفم میرسی

نمیشه نرم مامانم داده از حج برمیگره . باید برم .بهش اصلا اعتماد ندارم . به هزار دلیل . دلم میخواد هر چی هست بفهمم .از این برزخ متنفرم 

از اونجایی که یخ گوشت تقریبا دوروز کامل طول میکشه کاملا اب بشه و بو بگیره؛ یعنی شوهرت دوشب در یخچال ...

من البته تهرانم

پاییز برام پیش اومده بود و گوشتم سه هفته بود فریزر بود و بعد دوروز به حالت فساد رسید

نمیشه نرم مامانم داده از حج برمیگره . باید برم .بهش اصلا اعتماد ندارم . به هزار دلیل . دلم میخواد هر ...

برو ولی برگشتتو نگو بیا مچشو بگیر 

لطفا ساده نباش منم مثل شما بودم میرفتم چند روز خونه مامانم تا اینکه دفعه اخر رفتم برگشتم با خیانتش روبرو شدم 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

من رفتنم همیشه نهایت یک هفته ست ‌ . شوهرم گفت که من شب گیج میام نمیفهمم چی به چیه که . تازه نمیگه در باز مونده میگه لابد باز مونده لای در . نمیدونم . خیلی خسته میشم اصلا نمیکشه مغزم تحمل نداره