2777
2789
عنوان

دفعه پیش که رفتم تهران خونه ی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 53 پست
صدرصد بره بهتره ولی گاهی نمیشه ی خانم بارداره بچه داره یا جوانیش و پولشو گذاشته یام متاسفانه دل ...

حقیقتا این نظر و قبول ندارم اون یه موجود مختاره 

من از خودم مراقبت میکنم وظایف مو انجام میدم بهش محبت میکنم ولی نمیتونم مثل یه موجود بی جان مراقبش باشم اون شاید گم نشه ولی شوهر که اختیار داره میتونه بره

عزیزم یکی مناسب پیدا کن ۱۲ تومن که نیست حداقل سوره بقره هروز بذار

هیچ کس مطمئنی سراغ ندارم خیلیا شیادن کلاه بردارن

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه نرم مامانم داده از حج برمیگره . باید برم .بهش اصلا اعتماد ندارم . به هزار دلیل . دلم میخواد هر ...

عزیزم اگه پول داری یه دوربین کار بزار بعد برو 

یا یکم زودتر از موعد بگو میری عجله داری ولی نرو 

یجا قایم شو تو خونه اگه میشه ببین شب میاد یا ن 

یا به همسایه پول بده براش بپا بزار ببین شب میاد یا ن 

بنظرم همون دوربین بزاری بهتره یا یچی بزاری که 

صدا رو ضبط کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میشه بپرسم اصلا دلیل دعواتون چی بوده

نمیدونم بخدا انگار ی دفعه همه چی بدون دلیل خراب شد 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
صدرصد بره بهتره ولی گاهی نمیشه ی خانم بارداره بچه داره یا جوانیش و پولشو گذاشته یام متاسفانه دل ...

این چه حرفیه 🤨چقدر مرد باید بیخود باشه که همیشه مراقبش باشی مبادا خطا کنه