2777
2789

دیشب مامانم گفت برادرت میخاد بیاد خونتون خوب ازش پذیرایی میکنی و دیر نهار شام بهش ندین،،،من چیزی نگفتم بعد گفت زمان قدیمیه خانواده ای یکی رو از دهات میوردن پیش خودشون باشون زندگی میکرد،،تو کار خاصی نمیکنی که،،،بعد گفتم اون زمان قدیم بود ببین الان چه سالی عستیم و کجاییم ،،،منم یه معذوراتی دارم ،،نصف خونه ماله منه اونم اعصبانی که مگه من چی گفتم خلاصه دعوا شد و با ناراحتی از خونه اومدم،،،داداشمم زنگ زد گفت این هفته نمیام ولی هفته بعدی دوشنبه میام با وجود اینکه کلاسش پنج شنبه دو ساعته فکر کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رك و راست بهش بگو شوهرم  راضي نيست نفر سوم بياد تو زندگيمون

اول به شوهرم زنگ زده اونم یه مقدار کم رو هستش گفته بیایین خونه خودتونه ولی دیشب که باهاش حرف میزدم معلوم بود ناراضیه

یه خوابگاه خصوصی براش گیر بیار. آخر هفته ها بیاد پیش شما ولی طی هفته خوابگاه باشه. کمی هم مستقل بشه واسه آیندش خوبه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خیلی سخته!!!

حالا هرکی ی گرفتاری داره من دختر خواهرشوهرم ولمون نمیکنه نمیره خونه پدرشوهرم میاد اینجا الان ده روزه کلافه ام کردن با پسرم

من مادرشوهرم این دوتارو ی ساعت نگه نمیداره

منم درس دارم حالیشون نیس

اول گفتم خوش اومد

دیدم ن تمومی نداره

بعدگفتم دعوا میکنن و..

فایده نداش

مستقیم بگن نیاد که واویلاس

حالا امروز میخوام مستقیم بگم پناه برخدا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍