2777
2789

بچه ها من تازه می‌خوام بیام تهران کار شوهرم حوالی چیتگره. اگه یه خونه بخوام بخرم که شوهرم برای رفت و امدش راحت باشه و راهش کوتاه باشه. 

کجا خونه پیدا کنم که هم محله اش از نطر فرهنگی و اینا مناسب باشه هم خونه زیر چهار تومن پیدا بشه؟

مشکلی با کوچیک بودن یا قدیمی بودن خونه ندارم.

اصلا به نطرتون اونجا گزینه ای دارم یا باید برم شهر قدس و اندیشه اینا؟

شما بودید چه کار می‌کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برید چیتگر

چیتگر رو نگاه کردم تو دیوار خیلی ارزون زدن. انگار قیمت واحدهای چیتگر تو دیوارخیلی کم تر از قیمتی که واقعا دارن و به فروش میره. به علاوه گویا تعاونی ها کلاهبرداری کردن از مردم و پرونده دارن...

اینارو از نی نی سایت خوندم..

مشکل آب و مشکلات برج هم هست.

تو دیوار چیتگر و نگاه کن ببین حدود قیمت ها چطوره

چیتگر رو نگاه کردم تو دیوار خیلی ارزون زدن. انگار قیمت واحدهای چیتگر تو دیوارخیلی کم تر از قیمتی که واقعا دارن و به فروش میره. به علاوه گویا تعاونی ها کلاهبرداری کردن از مردم و پرونده دارن...

اینارو از نی نی سایت خوندم..

مشکل آب و مشکلات برج هم هست

دیوار ولش کن اگهی پرت و پلا زیاد میزارن

زیر ۴ تومن تو خود چیتگر و دریاچه و شهرک راه اهن اینا بعید میدونم پیدا بشه اون سمتا هم کلا برج هست واحدها بزرگه

تو شهرک های اطراف جاده مخصوص یا ی کم دور تر مثلا سمت ازادی و تهرانسر بگرد

تا منطقه ۲۲ چقدر راهشه؟ همین حوالی چیتگر از جنوب میشه حدودا نزدیکای ایرانحودرو اینا

والا دقیق نمیدونم عزیزم  

فقط میدونم شهر قدس  دسترسی خوبی داره به تهران یا کرج محل های خوب داره برا زندگی محل بدم داره