2777
2789

سلام من ۲۷ سالمه متاسفانه طرز فکرمم خیلی بچگونس خیلی دارم درد میکشم چند سال قبل بخاطر اینکه رشته دانشگاهیم خانوادم گفتن بدرد بخور نیست نرفتم که یه دنیا غمش ته دلم مونده الانم من ۵ ساله با یکی دوست بودم از همون اول قدو قیافه و اینا خیلی به چشمم نیومد ولی زیبایی و اینا میومد ولی وسطای رابطه دیگه طرز فکرم عوض شد و حس کردم بدون اینا نمیتونم دویت پسرم خیلی عاشقم بود خیلی به طوری که من بعد یه سال فهمیدم یکم مچ نیستم ولی بخاطر عشقش که شیفته ام میکرد ادامه دادم الانم که شده کات هی با خودم فکر میکنم سنم بالاست تحصیلات ندارم ادمی مثل اونو کجا گیر بیارم کی مثل اون عاشقم میشه و تحریک میشم برگردم از یه طرفم میگم راهی نداره امکان نداره برگردی هم اینده نداره بنظرتون چن سال بعد من قلبم تیکه پاره نمیشه که چرا ابنو بخاطر قد ول کردم؟همین الانشم به عشقش فکر میکنم گریم‌ میگیره من خودم ۱۶۳ هستم اونم ۱۷۵ من فقط مشکلم با قد و قیافشه و الا چهره خوبی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فکر می‌کنی قیافه ش برات مهمه بیخیالش شو...فردا روز این آدم قراره پیر شه،نمیشه که شما فقط مواقعی که از چهره ش خوشت میاد کنارش باشی

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

حیفه یه نفر دوستت داره تو هم دوستش داری بخاطر قد میذاریش کنار

صد در صد پشیمون میشی

چون ممکنه ادم قد بلند زیبا پیدا کنی ولی ادمی که واقعا دوستت داره سخت پیدا میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اگه فکر می‌کنی قیافه ش برات مهمه بیخیالش شو...فردا روز این آدم قراره پیر شه،نمیشه که شما فقط مواقعی ...

اخرین بار که دیدمش خودم با خودم گفتم بیخیال شو دیگه بسه ولی الان که تنها شدم به زندکیم فکر میکنم خیلی افسوس میخورم 

حیفه یه نفر دوستت داره تو هم دوستش داری بخاطر قد میذاریش کنارصد در صد پشیمون میشیچون ممکنه ادم قد بل ...

اخه منم اینو میدونم ولی چه فایده کنارش باشم و زندگی جفتمون به باد بره من الان پشیمون نیستم فقط با خودم کلنجار میرم چه جوری زندگیه داغونمو جمع کنم نمیدونم میشه الانو به باد داد واسه حس چند سال اینده من تا الانم زندگی اونو خراب کردم یعنی ادمی که اینقد منو دوست داشت من زندگی رو ازش گرفتم این جواب خوبی هاش بود 

اخرین بار که دیدمش خودم با خودم گفتم بیخیال شو دیگه بسه ولی الان که تنها شدم به زندکیم فکر میکنم خیل ...

می‌دونی به نظرم اون کسی که این وسط باخت شما بودی...دیگه نمیتونی کسی رو پیدا کنی که از ته دلش دوست داشته باشه

ولی خوب به هرحال هرکسی یه معیارهایی داره،امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

سلام اگه پسر خوبییه وعاشقت هست ولش نکن والا پسر خوبی که هم دوست داره وهم خوبه کم پیداست، پس چی میخایی اگه ولش کنی شاید پشیمون بشی آخه چه اشکالی داره قدش مهم این که دوست داره وپسر خوبیه عزیزم زیاد سخت نگیر شاید دیگه مثل اونو پیدا نکنی بازم خودت فکر کن 

صبوری

به نظر من یه بار واقع بین باش...سمت اونم نرو چون ب اندازه کافی از شما ضربه خورده

شما خودت به گفته خودت هیچ ابشنی نداری ...

والا یه دختر 27 ساله ک نه درس خونده نه سیاست داره نه شغل درست درمون داره حتی خودشم قد معمولی داره چرا باید اینفدر بالا بالا بپره

اخه منم اینو میدونم ولی چه فایده کنارش باشم و زندگی جفتمون به باد بره من الان پشیمون نیستم فقط با خو ...

وقتی ادم یکی رو از ته دل دوست داشته باشه اصلا حتی زشتیش هم به چشمش نمیاد و از نظر اون زیباترین میشه

پس به نظرم وقتی کات شدید و دیگه ارتباط ندارید ناخوداگاه این مدلی داری فکر میکنی و خودتو گول میزنی

حالا که دیگه گذشته و شما ارتباط ندارید ولی یه چیز کلی مهم اخلاق و دوست داشتنه واقعا چهره و قد ماندگار نیست و بعضی وقتا هم کار دست ادم میده مثلا شوهر خوشگل و پولدار نگه داشتنش سخته الان همون در حد معقول داشته باشن کافیه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس