2777
2789

ولی مثلا میری خونشون خیلی خوب تحویلت نمیگیره ادم باید چطورباهاش رفتارکنه خودشو خیلی بالا ببینه یه سلام درست حسابی نده الان یکی تاپیک گذاشته بود یاد یه خاطره چن سال پیش افتادم که یه خوش امد گویی هم نکردن

شاید به هر دلیلی حالشون بده یا شاید اصلا از شما خوششون نمیاد 

شاید هم اصلا این اصول رو بلد نیستن

ربطی به صفرای حساب بانکی‌شون نداره 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به هر دلیلی حالشون بده یا شاید اصلا از شما خوششون نمیاد شاید هم اصلا این اصول رو بلد نیستن ربطی ...

خب میخوام منم جواب بدرفتاری شو بدم میگم چیکار کنم اومدم راهنمایی کنید 

چه ربطییییی داره😂😂😂😂

چی چه ربطی داره یکی که جای خواب درس حسابی هم نداره انگار از دماغ فیل افتاده با منی که خیلی ازش سرترم بدرفتاری میکنه باید بهش فهموند کیه

خب میخوام منم جواب بدرفتاری شو بدم میگم چیکار کنم اومدم راهنمایی کنید

هیچی عزیزم نرو خونشون ازت خوشش نمیاد دوست نداره رفت و آمد داشته باشید اینجوری نشون میده منم یه دوست دارم خیلی از پول و اینا حرف می‌زد رابطش با شوهرش خوب نبود فقط دنبال پول بود راستش رفتار و حرفاش یکم رو من اثر میزاشت دیگ کلا نرفتم خونشون که نیاد ولی نفهم بود میومد چندبار مثل دوست شما اخم کردم سلام ک احوال پرسی گرمی نکردم که خجالت بکشه دیگ نیاد ولی خیلی نفهم بود دیگ یه بار بهش گفتم اگه میشه زیاد زنگ نزن یا نیا من خیلی کار دارم 

چی چه ربطی داره یکی که جای خواب درس حسابی هم نداره انگار از دماغ فیل افتاده با منی که خیلی ازش سرترم ...

پس دلیلی که اینطوری رفتار میکنن مشخص شد 

با آدم خودشیفته کنار نمیان 

شما هم خونه رعیتت نرفتی که عزیزم 

هیچی عزیزم نرو خونشون ازت خوشش نمیاد دوست نداره رفت و آمد داشته باشید اینجوری نشون میده منم یه دوست ...

وقتی خودشون زود به زود میان واسه ناهار شام خب اونوقت چی 

پس دلیلی که اینطوری رفتار میکنن مشخص شد با آدم خودشیفته کنار نمیان شما هم خونه رعیتت نرفتی که عزیزم

عزیزدلم نفهمیده حرف نزن اینی مه من میگم تحویل نگرف دختر یکی از فامیلاس که باباشو مامانش زودزود میان خونمون خودش نمیاد خونوادش مه میاد میگم چرا باید خودشون بیان یبار من رفتنی دخترش اینطوری رفتار کنه

عزیزدلم نفهمیده حرف نزن اینی مه من میگم تحویل نگرف دختر یکی از فامیلاس که باباشو مامانش زودزود میان ...

خب شاید چون ازتون خجالت میکشه 

چی چه ربطی داره یکی که جای خواب درس حسابی هم نداره انگار از دماغ فیل افتاده با منی که خیلی ازش سرترم ...

حالا تو کی هستی مگ

شاید بدش میاد ازت 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘