ولی مثلا میری خونشون خیلی خوب تحویلت نمیگیره ادم باید چطورباهاش رفتارکنه خودشو خیلی بالا ببینه یه سلام درست حسابی نده الان یکی تاپیک گذاشته بود یاد یه خاطره چن سال پیش افتادم که یه خوش امد گویی هم نکردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی عزیزم نرو خونشون ازت خوشش نمیاد دوست نداره رفت و آمد داشته باشید اینجوری نشون میده منم یه دوست دارم خیلی از پول و اینا حرف میزد رابطش با شوهرش خوب نبود فقط دنبال پول بود راستش رفتار و حرفاش یکم رو من اثر میزاشت دیگ کلا نرفتم خونشون که نیاد ولی نفهم بود میومد چندبار مثل دوست شما اخم کردم سلام ک احوال پرسی گرمی نکردم که خجالت بکشه دیگ نیاد ولی خیلی نفهم بود دیگ یه بار بهش گفتم اگه میشه زیاد زنگ نزن یا نیا من خیلی کار دارم
پس دلیلی که اینطوری رفتار میکنن مشخص شد با آدم خودشیفته کنار نمیان شما هم خونه رعیتت نرفتی که عزیزم
عزیزدلم نفهمیده حرف نزن اینی مه من میگم تحویل نگرف دختر یکی از فامیلاس که باباشو مامانش زودزود میان خونمون خودش نمیاد خونوادش مه میاد میگم چرا باید خودشون بیان یبار من رفتنی دخترش اینطوری رفتار کنه