2777
2789
عنوان

اونایی که قصد جراحی بینی دارن

478 بازدید | 62 پست

از من به شما نصیحت اگه بینی تون ایراد زیاد و حادی نداریذ اصلا این کارو نکنید به اعصاب خوردگیش و کلافگیش نمیارزه اصلااااااااا

من بینیم یکم قوز داشت فک میکردم عمل کنم عالی میشه پیش دکتر کاربلدم رفتم نه تنها تعییری نکرد بلکه انقد استرس کشیدم الان ۵صبه خواب ندارم روز به روز بدتر میشه من گفتم نیمه فانتزی و کوچیک بشه

کاملا طبیعیه انگار عمل نکردم که هیچ حتی بدترم شده😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من بینیم صاف بود رفتم عمل کردم پیش فوق تخصصک قوس دار شهعیب نداشت الان داره

اخ گفتی من گفتم قوس بده بهش ن تنها قوس نداره بلکه از نیم رخ ارتفاعش زیاده همیشه دوس داشتم بینیم از نیم رخ قشنگ باشه ولی افتضاحه

اخ گفتی من گفتم قوس بده بهش ن تنها قوس نداره بلکه از نیم رخ ارتفاعش زیاده همیشه دوس داشتم بینیم از ن ...

ن خدایی قوسش خوب شده برا من اما از جلو سوراخاش قرینه نیست

خودمم بد چسب زدم بدتر شد

اما درکل اشتباه محض بود جوگیر شدم 

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
ن خدایی قوسش خوب شده برا من اما از جلو سوراخاش قرینه نیستخودمم بد چسب زدم بدتر شداما درکل اشتباه محض ...

من سوراخاش مث همه تنفسمم خوبه ولی اصلا دوسش ندارم 

چسب خیلی تاثیر داره منم ۳روز اشتباه زدم امروز متوجه شدم دکترم گفت اصلاحش کن

دو هفته روزای اول قشنگ بود روز به روز بدتر و زشت تر میشه میگه ورمه دکترم ولی من از اولم زیاد ورم ندا ...

وای مردم از خنده. بینی من دوماه اول جوری بود که روم نمیشد برم بیرون. بعد دوماه کم کم بهتر شد. تا سه ماه دیگه پنجاه شصت درصد تغییر میکنه بینیت. تا یه سال صد درصد. دو هفته؟؟؟ مسخرمون کردیا

من سوراخاش مث همه تنفسمم خوبه ولی اصلا دوسش ندارم چسب خیلی تاثیر داره منم ۳روز اشتباه زدم امروز متوج ...

تنفسمم مشکل نداره

اره حواست ب چسب باشههههههه منم سه روز بد زدم یکساله دارم گریه میکنم اونم سراینکه دیگ حوصله نداشتم درستش کنم

تازه من چسبو خیس نمیکردم دربیارم همینطوری محکم میکندم

کلی درد میکشیدم چ عقلی داشتم 😐

برام دعا کنید. لطفا 🙏🏻
وای مردم از خنده. بینی من دوماه اول جوری بود که روم نمیشد برم بیرون. بعد دوماه کم کم بهتر شد. تا سه ...

اخه من بینیم استخونی بود پوستم نازک کلا رفتم گچو برداشتم گفت ورم زیادیم نداری روزای اول خوب بود هرروز بدتر میشه 

تنفسمم مشکل ندارهاره حواست ب چسب باشههههههه منم سه روز بد زدم یکساله دارم گریه میکنم اونم سراینکه دی ...

منم اول خشک میکندم ولی الان خیسش میکنم.بخاطر سه روز بینیت خراب شد؟؟؟

الان وقتی چسب رو در بیاری، نمک بخوری، رابطه داشته باشی، اول صب، خیلی زشت میشه. بعد دوسه ماه اوکی میش ...

وای حالم خیلی بده انقد استرس کشیدم دارم دیوونه میشم😭اخه دوستم عمل کرد باور کن از اول قشنگ بود قوس خوشگل سربالا😭من ن قوس داره ن سربالاست تازه درازو زشتم شده