2777
2789

سلام به همگی...

خانما بچم ۲۰روزه که به دنیا اومده رفلاکس و کولیک شدید داره بردم دکتر بهش دارو داده و رژیم غذایی به خودم که تقریبا هیچی نمیتونم بخورم بجز محدود چیزارو حالا میشه بهم بگین شمایی که بچتون کولیک داشته چه غذاهایی میخوردین؟؟ یا چیکار کردین که بچتون زودی خوب شد؟!؟ از بس چیزی نمی‌خورم هم شیرم کمه هم بی قوت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کوشولو بودم کولیک داشتم و این جور که مامانم میگه درمانی نداره و من همیشه شدید گریه میکردم شبا😐😂

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

من رفلاکس الرژیک بود.شیر خشک مخصوص در کنارش میدادم.کل غذای من برنج سیب زمینی.مرغ سیب زرد بسکویت ساقه طلایی و شیر بز بود همین تا پنج ماه کل عدای من همین بود.در کنارش قرص ویتامین و کلسیم مصرف میکردم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

پسر بزرگم کولیک داشت. داروهای روتین هم جواب نداد. 100 روز کولیک داشت. 101 روزگی تمام شد. سعی میکردم حبوبات و چیزای نفاخ نخورم. ماست و سبزیجات هم خیلی محدود و کم. ولی درنهایت دوره‌ش گذشت که تمام شد. 

برا تقویت شیرت خرما بخور. روزی 3 تا 5 عدد. خیلی شیرتو تقویت می‌کنه. 

خیلی بده گناه دارن طفلیا

مث من که گناه داشتم😢😂

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

در حال حاضر که پسرم دوازده سال هم‌گذرونده‌ولی نوزادیش کولیک گرفت هر دارو ایرانی و خارجی گفتن گرفتم و تاثیر نداشت فقط زمان بی قراریش با صدای سشوار آروم میشد ! 

برای خوراک مادر هم یک دکتر سن بالا بود بهم گفت خوراکت رو شیر تاثیر نداره گر چه من باز هم رعایت میکردم ولی فکر میکنم حرفش بی راه نبود 

مثل این ویروسهای جدید که فقط باید دوره اش طی بشه کولیک نوزاد هم اینطوریه و بسته به شرایط بچه ممکن دو ماه یا بیشتر طول بکشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من رفلاکس الرژیک بود.شیر خشک مخصوص در کنارش میدادم.کل غذای من برنج سیب زمینی.مرغ سیب زرد بسکویت ساقه ...

منم هرچی فکر میکنم چیزی بجز اینا نمیتونم بخورم تازه من نمیتونم کلسیم بخورم سابقه سنگ کلیه دارم

اگه پایه ی رفلاکسش الرژی باشه شاید فقط پروتئین باشه منم رژیم سخت داشتم ولی شیرم خیلی زیاد بود ب حدی ک لباسام همیشه خیس بود ،مرغ،گوشت گوسفند ،برنج،ماهی زیاد میخوردم ،لبنیات اصلا مخصوصا شیر ک شیرمادرو کم میکنه،سیب زمینی ،قارچ وعده هام بودن ،صبحانه م شیره و ارده میخوردم البته بچم ب کنجد الرژی نداشت

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.
منم هرچی فکر میکنم چیزی بجز اینا نمیتونم بخورم تازه من نمیتونم کلسیم بخورم سابقه سنگ کلیه دارم

قطره شیرافزا از داروخونه بگیر.ابگوشت مرع درست کن.بخور باید تحمل کنی تا این روزا بگذره.برا رفلاکسیا غذای کمکی زود شروع میشه 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️