2777
2789
عنوان

طرز برخورد با مادرشوهر فتنه گر!

1127 بازدید | 33 پست

مادرشوهرم خیلی درخواست های غیر منطقی داشته و داره

ما نزدیکشون زندگی میکنیم...سه تا پسر داره و هر سه تاشون متاهلن

از همون اوایل ازدواجم زنگ میزد به شوهرم مثلا برو واسم پیاز بخر!! بیا منو ببر فلان جا!!! برو فلان جا واسم فلان وسیله رو بخر بیار!! بیا منو ببر خونه فلانی خودتم بیا بشین بعد با هم برگردیم!!! بیا منو خالت رو ببر جایی!! حالا خالش اونوره شهره ما اینور شهر!!! اصلنم نمیگفت تو زن داری 

سال اول ازدواجم همش تنها بودم شوهرمم میگفت من نه نمیگم به مامانم روم نمیشه...روز تعطیل کلا نداشتیم شوهرم دربست دراختیارش بود خودمم یه موقع هایی میرفتم باهاش ولی  از خستگی حالت تهوع میگرفتم

منو شوهرم همش سر این مسئله دعوا داشتیم تا جایی که کارمون داشت به جدایی میکشید...خدا و مشاورمون کمک کرد و طلاق نگرفتیم ولی مادرشوهرم ولمون نمیکنه..امروز سر ظهر زنگ زده به شوهرم میگه بیا بریم خونه فامیلمون توام بیا بالا بشین پیش من!!! اصلنم نمیگه زنت کجاست زنده اس مرده است!!! بعدشم دو سه تا جای دیگه منو ببر بعد برگردیم خونه😐😐😐

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چاره اش اینه ک برین ی جای دور

به شوهرم‌گفتم امسال ازینجا بریم..مخالفت نمیکنه ولی خونه ای که به بودجمون بخوره پیدا نکردیم

حال خوبتو به هیچکسی گره نزن :)

مادرشوهر خوارهرشوهرمم همینطوریه باوجوداینکه خودشم شوهر داره همیشه به پسرش میگه کاراشو انجام بده

خواهرشوهرم الان یه ۱۵ ۱۶سالی میشه باهاش تویه ساختمونه وهمشم سکوت کرده حالا خونه پیش خرید کردن تایکی دوسال دیگه میرن

خودش میگه ازپیشش برم برام خیلی بهتر میشه

به شوهرم‌گفتم امسال ازینجا بریم..مخالفت نمیکنه ولی خونه ای که به بودجمون بخوره پیدا نکردیم

اینکه مخالفت نمیکنه خیلی خوبه 

هرجور شده برین 

متراژ پایین تر بخرین 

تا موقعی ک   خدا خواست و درست شد به هیچ کس مخصوصا مادرشوهرت چیزی نگو 

ک مخ  شوهرتو شست و شو نده