2777
2789

اول عنوان رو محترمانه زدم احدی نیومد مجبور شدم اونطور تاپیکی بزنم که اصلا واقعیت نداشت...

سوال اینه به عنوان خواهر عروس از خواستگاری تا بله برون چه وظایف به گردن رفیقم هست موقع دست گل دادن رفیقم کجا باشه خوبه کنار عروس یا سمت دیگه پذیرایی 

زمان ثابت کرده همتونو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از بیکاری دیگه نمیدونید چی تاپیک بزنیددوستت بره سمت شمال شرقی خونه وایسه

چه ربطی داره رفیقم با من راحته اینطور سوالی پرسید اول تاپیک زدم کسی نیومد دوم سری عنوان جوری زدم بلکه کسی بیاد اما تعطیل شد سه باره زدم که جوابی به دوستم برسونم

زمان ثابت کرده همتونو...
چه ربطی داره رفیقم با من راحته اینطور سوالی پرسید اول تاپیک زدم کسی نیومد دوم سری عنوان جوری زدم بلک ...

چون سوالت مسخرس

دوستت وطیفه ای نداره

هرجاهم دوسداره بمونه

این چیرا سوال نداره

چون سوالت مسخرسدوستت وطیفه ای ندارههرجاهم دوسداره بمونهاین چیرا سوال نداره

از کجا معلوم رفته دوتا مراسم یکیشون کنار عروس بوده اون یکی نه مونده چه کنه گفته بپرسم به نظرم جواب سوال فقط دادن بهتره تا اضافه صحبت کردن

زمان ثابت کرده همتونو...
تنها کسی که مهم نیست خواهر عروسه یه جایی بایسته دیگه معمولا مهمدن میاد همه به ردیف می ایستن جلو در

اینجا درجه یکا شاید بیان دم در بقیه نه بعد دوتا مراسم شرکت کرده یکیش خواهر عروس کنارش بوده یکی نه میگه نکنه زشت باشه من کنارش وایسم چون هم مجرده هم کوچیکتر

زمان ثابت کرده همتونو...