2777
2789

@nargsssiiii

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال چه میگردی اون رفته از این شهر، اون رفته از اینجا😆@nargsiiiiii ‍ ‍

چندروزپیش برای هدیه بلو.   بانک باچندنفرحرف زدم که بالینک‌من عضو بشن قراربود بهشون ۱۰۰بدم الان برای یکیشون اومده یادنیست کدومشونه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خب اینو خواستم تگ کنم نشد

مرسی گل

چندروزپیش برای هدیه بلو. بانک باچندنفرحرف زدم که بالینک‌من عضو بشن قراربود بهشون ۱۰۰بدم الان برای ...

سلام عزیزم

من بودم تا آخر شبش فرداش که تمدید شد اصن نمی‌رفت سرورای بلو با.نک داغونن آخه دیگه مجبور شدم با ک.د معرف یه بنده خدا برم در ازای وای‌فای قویش 

بل.و بان‌.کم هیچی نداد سرکاری بود 😂💔

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

سلام عزیزممن بودم تا آخر شبش فرداش که تمدید شد اصن نمی‌رفت سرورای بلو با.نک داغونن آخه دیگه مجبور شد ...

اسمت چیه گل

چندروزپیش برای هدیه بلو. بانک باچندنفرحرف زدم که بالینک‌من عضو بشن قراربود بهشون ۱۰۰بدم الان برای ...

من بودم کاربری دومم

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من بودم کاربری دومم

اسمت چیه