maral_82 مدیر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 عنوان خانما برای گشایش بخت از پدربزرگم شنیدم... | مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 62 پست چون پیشگو بودن سوره احزاب و شرط گذاشتن که اگه ازدواج کنن اون سوره رو تا وقتی که زندن بخونن...دعای عدیله هم برای گشایش مشکلاته من تاثیرشو دیدم... خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی... 1403/03/31 | 17:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 ببینید برای اقدام به ازدواج باید یه شخص همرا خودتون داشته باشید یه شخص بیشتر مادر یا خواهر یا یه فامیل خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
کراش_العالمین عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8547 مادرتون میتونه کمک کنه؟ نه😐💔 دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 نه😐💔 چرا؟خاله چی؟خواهر؟ خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
doroodbarto عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 یعنی یه حرکتی یه رفتاری از جانب خودت یا خانوادت بیشتر ناشکری و کفره به نظر شما من هنوز طلسم دارم؟ اگر آره تقریباً درمورد چه موضوعی هست کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 من اصن خاستگار ندارم😐😂 خواستگار نداری حتما رفتاره جاذبه رو ندارین خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
کراش_العالمین عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8547 چرا؟خاله چی؟خواهر؟ اخه چ کمکی خاستگار خودش باید بیاد دیگ دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
کراش_العالمین عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 8547 خواستگار نداری حتما رفتاره جاذبه رو ندارین 🤥 دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂
ayylaarr عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 8928 ازدواج میکنی گلم ولی بازم شرایط تغییر نمیکنه ینی چی شرایط تغییر نمیکنه ؟ینی بازم گیر ی آدم اینطوری میفتم،؟ ۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔 عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 به نظر شما من هنوز طلسم دارم؟ اگر آره تقریباً درمورد چه موضوعی هست طلسم نداری عزیزم خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9124 خواستگار نداری حتما رفتاره جاذبه رو ندارین من چیکار کنم ۲۲ سالمه هیچیییی تاحالا خواستگار نداشتم هم درس میخونم هم سرکار میرم تو اجتماع هم هستم ولی انگار به چشم هیچ کس نمیام انگار نامرئی ام😞 سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 اخه چ کمکی خاستگار خودش باید بیاد دیگ خیلی کمک میکنه والا خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 من چیکار کنم ۲۲ سالمه هیچیییی تاحالا خواستگار نداشتم هم درس میخونم هم سرکار میرم تو اجتماع هم هستم و ... ببین بعضیا میگن خواستگار باید خودش بیاد اینجور نیست باید خود طرف هم تلاش کنه بخدا خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
doroodbarto عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 طلسم نداری عزیزم خدا رو شکر🥲مرسی عزیزم به نظرتون امسال قبول میشم ؟ کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
maral_82 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/19 تعداد پست: 889 خدا رو شکر🥲مرسی عزیزم به نظرتون امسال قبول میشم ؟ بله میشی هرچیشد فقط برو تا ازدواجم بکنی خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9124 ببین بعضیا میگن خواستگار باید خودش بیاد اینجور نیست باید خود طرف هم تلاش کنه بخدا خب چیکار کنم نمیتونم برم یقه طرفو بگیرم بگم بیا منو بگیر که سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.