2777
2789
عنوان

خانما برای گشایش بخت از پدربزرگم شنیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 62 پست
یادمه یه دعا بود که برای ازدواج ولی بستگی به سن داشت

ای بابا

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

جدی ؟ چجوری با قطعیت گفتی طلاق ؟ ینی واقعا طلاق بگیرم یا حس ششم میگه

اگه طلاق بگیرید شرایطتون خیلی بهتر از الانتون میشه حداقلش خوشحالین ولی تنهایی رو تحمل میکنید؟اگرم طلاق نگیرید با شوهرتون باید تا اخر عمر بسازید راهی ندارین شوهرتون تغییر نمیکنه

خدا خودش تهشو قشنگ میچینه...اگه قشنگ نیست بدون هنوز به تهش نرسیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر کسایی که ازدواج نکردن یا خواستگار خوب نیومده یا اومده توقع بالا بوده رد کردن یا خانواده باعثشه اینا شنیدم همش طلسمه طلسم توسط خود شماعه

بیشتر کسایی که ازدواج نکردن یا خواستگار خوب نیومده یا اومده توقع بالا بوده رد کردن یا خانواده باعثشه ...

من اصن خاستگار ندارم😐😂

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

طبق گفته ها این طلسما با یه حرف یا حرکتی از طرف شخص یا پدر و مادر یا یک نفرین افراد نزدیک تشکیل شده بغضیاش خیلی زود شکسته میشه بعضیاش متاسفانه موندگاره

بیشتر کسایی که ازدواج نکردن یا خواستگار خوب نیومده یا اومده توقع بالا بوده رد کردن یا خانواده باعثشه ...

طلسم توسط خود ما هست یعنی چی؟

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
اگه طلاق بگیرید شرایطتون خیلی بهتر از الانتون میشه حداقلش خوشحالین ولی تنهایی رو تحمل میکنید؟اگرم طل ...

الان نظر شخصیت‌ونه؟ یا حسس ششمی ؟

ممکنه با طلاق دیگ ازدواج نکنم یعنی؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

الان نظر شخصیت‌ونه؟ یا حسس ششمی ؟ممکنه با طلاق دیگ ازدواج نکنم یعنی؟

ازدواج میکنی گلم ولی بازم شرایط تغییر نمیکنه

سنت مناسبه زود اقدام کن 27یا28نشی

الان من چ جوری اقدام کنم😂😂😂

طلسم توسط خود ما هست یعنی چی؟

یعنی یه حرکتی یه رفتاری از جانب خودت یا خانوادت بیشتر ناشکری و کفره