ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 عنوان توروخدا بیاین امپول بی حسی از کمر احتباس ادرار میاره؟😔😭😭 622 بازدید | 23 پست الان سه سال از عملم میگذره از اونموقع ادرارم کامل دفع نمیشه خیلی تندتند میرم دستشویی نمیدونمم چرا اینجوری شدم عملم شقاق بود 1403/03/31 | 16:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20792 سه ساله یه دکتر نرفتی؟ در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11447 عزیز عمل های کف لگنبخاطر اینکه عصبها یکجا قرار داره و بریده میشه و به سختی به حالت قبل برمیگرده و بعضا اصلا ترمیم نمیشههمچین عوارضی دارن دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 933 نه نمیاره واسه من فقط سردرد و گردن درد بود اونم یه هفته شاید عفونت داری؟
ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 عزیز عمل های کف لگنبخاطر اینکه عصبها یکجا قرار داره و بریده میشه و به سختی به حالت قبل برمیگرده و ب ... پس الان منچیکار کنم میل جنسیمم از اونموقع کامل رفته
ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 نه نمیاره واسه من فقط سردرد و گردن درد بود اونم یه هفته شاید عفونت داری؟ امپول و ب پشتت زدن؟ عملن چی بود
ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 عزیز عمل های کف لگنبخاطر اینکه عصبها یکجا قرار داره و بریده میشه و به سختی به حالت قبل برمیگرده و ب ... توروخدا بگو پیش چ دکتری برم سه ساله هرده دیقه یبار دستشوییم
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11447 پس الان منچیکار کنم میل جنسیمم از اونموقع کامل رفته بخاطر همونه عصبها از بین رفتنحتما به پزشک مراجعه کنید بعضی اقدامات مثل ورزش و فیزوتراپی بهتون میگن انجام بدینانشالله بهبودی حاصل میشه دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 933 امپول و ب پشتت زدن؟ عملن چی بود تو کمر زد داخل نخاع
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11447 توروخدا بگو پیش چ دکتری برم سه ساله هرده دیقه یبار دستشوییم پیش همون جراح خودتون برید پسر من جراحی مقعد داشت۶ ماه نتونست ادرار کنه ، با سوند تخلیه میکردیم 😓 دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 بخاطر همونه عصبها از بین رفتنحتما به پزشک مراجعه کنید بعضی اقدامات مثل ورزش و فیزوتراپی بهتون میگن ا ... سلامت باشین کاش عمل نمیکردم اینقد مشکل برام ایجاد شده بعد از عمل ک😭
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11447 سلامت باشین کاش عمل نمیکردم اینقد مشکل برام ایجاد شده بعد از عمل ک😭 واس همینه میگن فوری زیر تیغ جراحی نرید باز شما خوبی ، با چند حلسه فیزوتراپی بهتر هم میشیخیلبا رو دبدم بعد عملهای کف لگن ، بی اختیازی مدفوع گرفتن دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 واس همینه میگن فوری زیر تیغ جراحی نرید باز شما خوبی ، با چند حلسه فیزوتراپی بهتر هم میشیخیلبا رو دبد ... ن بی اختیاری مدفوع اینا ندارم فقط همونا
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11447 ن بی اختیاری مدفوع اینا ندارم فقط همونا خداروشکرحتما به پزشک مراجعه کنیدانشالله هر چ زودتر خوب میشبن دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
ترلانممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 700 واس همینه میگن فوری زیر تیغ جراحی نرید باز شما خوبی ، با چند حلسه فیزوتراپی بهتر هم میشیخیلبا رو دبد ... خب برا من مقعد بوده چرا زده ب جلوتکرر ادرار و کاهش میل جنسی از هر کی میپرسم میگ ب اون ربطی نداره