2777
2789
عنوان

کمک.اونایی ک با سیاستین

84 بازدید | 12 پست

بچه ها من زن داییم میخاد شام بده به یه مناسبتی منو شوهرمم میخاد بعد دو سال پاگشا کنه😒

بعد به مامانم گفته‌بود مادرشوهرشو خاهرشوهرشم بگم یا نه؟

منم نمیدونم بگم بگه یا نه

چون از یه طرف مادرشوهرم خیلی خسیسه تو اینجور چیز مثلا کادو بردن

میگم حالا نگه باید کادو ببرم 

از یه طرفم‌میگم نگم دوباره نگن مارو نگفت

چجوری حرفمو بزنم

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینجور وقتا میگم هرجور خودتون صلاح میدونیدهرچی بگی تهش داستانه

ن اینو میدونم

مثلا میخام ب مادرشوهرم بگم ببینم دلش هست بیاد ک ب خالم بگم دعوت کنه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
پاگشایی ک بعد دوسال باشه شخصا نمیرم چ برسا مادرشوهرمم ببرم .برو کادوشم نگیر

روم‌نمیشه 

چی بگم؟

تازه شخصا مارو پاگشا نکرده 

ی مهمونیه همرو گفته

پاگشا مام حساب میکنه مثلا

پا گشا خانواده داماد ک دعوت نمیکنن شاید رسم شما متفاوته بعد مادر شوهرت چرا کادو ببره اصولن تو پا گشا ...

ن پسرشو ختنه کرده باید کادو ببریم

روم‌نمیشه چی بگم؟تازه شخصا مارو پاگشا نکرده ی مهمونیه همرو گفتهپاگشا مام حساب میکنه مثلا

اگ دلته بری ک برو بگو ماررشوهرمینا رم مونده ب خودت من نمیتونم چیزی بگم.ولی اگ دلت نیست بری خواست دعوت کنه بگو ببخشید عزیزم امشب از طرف دوستای علی جایی دعوتیم ک حتما باید بریم انشاله ی شر خودمون میایم خونتون مزاحمتون میشیم

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

اگ دلته بری ک برو بگو ماررشوهرمینا رم مونده ب خودت من نمیتونم چیزی بگم.ولی اگ دلت نیست بری خواست دعو ...

چزا گفتم علی🤨🤨منظورم شوهرته ...وای خدا

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

چزا گفتم علی🤨🤨منظورم شوهرته ...وای خدا

فهمیدم🤣🤣🤣