2777
2789
عنوان

من دیگ بریدم لعنت به این زندگی و به این شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 56 پست
کاش شما هر وقت فهمیدی اینجوریه همون موقع جدا میشدی یا بکه نمیاوردی :(ولی الانم باز بهتر از هیچیه که ...

بچم خاله هاش اصلا نمیبینن فقط فامیل خودش 

از فامیل های من فقط مامان بابام سالی یه بار اگ بیان خونمون با اینکه خورد و خوراک همه چی هم میارن یه اخم و کارایی میکنه خجالت میکشن دیگ نمیان

بعضی وقتا یواشکی عکس دخترمو میفرستم میبینن خواهرام.یه بار گوشیم و چک کرد فهمید اینقدر دعوام کرد 

به هر حال من چیزی که میدونستم نوشتم شمام فکراتو بکن با یه وکیلم مشورت کن بعدا نشه ۲۰ سال دیکه بگی کا ...

مرسی عزیزم خودم خیر سرم لیسانس حقوقم.اولا دانشگاه میرفتم خودم تنها هیچی نمیگف اگ الان بود عمرا اگ میذاشت برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا همسرت اختلال پارانویید داره و این حجم از بدبینی دست خودش نیس و فقط روانشناس میتونه بهتون کمک ...

اشتباه میکنی اینا فقط باید برن روان پزشک نه شناس!

اینجور آدما با قرصم درست نمیشن از من بشنو که با چشم خودم دیدم یه چیزیه که تهش یه مدت دوزش کم شه بازم فوران میکنه

بعد مهم تر از همه اینجور آدما اصلا قبول ندارن مشکل دارن که برن پیش روانپزشک هیچکسم نمیشه به زور برد دکتر

احتمالا همسرت اختلال پارانویید داره و این حجم از بدبینی دست خودش نیس و فقط روانشناس میتونه بهتون کمک ...

آره با علائمی ک داره تو اینترنت سرچ کردم همه علائم و داره ولی اصلا به دکتر راضی نمیشه میگ خودت مریضی 

اشتباه میکنی اینا فقط باید برن روان پزشک نه شناس!اینجور آدما با قرصم درست نمیشن از من بشنو که با چشم ...

آره میگ خودت مریضی اخلاق من همینه تو میخوای یله گرد شی سر خود شی تو عقلت کند کار میکنه زنی ک برع کوچه خیابون بده شوهرش نمیتونه نیاز جنسیشو برطرف کنه میره اونجا رفع کنه

آره میگ خودت مریضی اخلاق من همینه تو میخوای یله گرد شی سر خود شی تو عقلت کند کار میکنه زنی ک برع کوچ ...

نگاه من قشنگ درکت میکنم سخته خدایی ولی تروخدا به فکر بیوفت ببین میخوای چیکار کنی اصلا ایا ارزش داره یه عمر با همچین آدمی بگذرونی 

امیدوارم شمام رنگ آرامش ببینی 

دلم به حال بچم خیلی میسوزه

آخه اینقدر محدودیت چه خبره مگ من میخوام چیکار کنم مگ من چی میخوام همه صبح تا شب خونه مامانشونن من تنهایی راه دور بچم و بزرگ میکنم کار های خونمم میکنم هنوز میگ تو هیچ هنری نداری چرا خیاطی بلد نیستی ک پارچه ارزون گیر بیارم خودت لباس بدوزی ک اینقدر پول به لباس ندی

بخدا چیزیم نمیخرم بیشتر مامانم میخره واسمون میفرسته یا واسه دخترم 

ببینه بچم یه لباس نو تنشه شروع میکنه اینو کی خرید چرا خرید همش کهنه لباس پول میده ننت فلان 

تو داری ریپ میزنی کوچولو برو به درسهات برس واسه چی اومدی قاطی متاهل ها هری

ببین عزیزم من شنیده بودم تو شامپوی طرف یکم بریزن و... که اونم چندش اوره 

ولی خداییش خیلی گناه داره ادرار کسی بخوره فکر کن یکی با خود ما همچین کاری کنه 

بعدم شوهر ایشون فکرش بده میشه گفت شکاک هست بنظرت با خوردن ادرار خوب میشه ؟ تنها شاید دکتر و مشاور درست بشه واگرنه هیچی همینی که هست خواهد ماند

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

نگاه من قشنگ درکت میکنم سخته خدایی ولی تروخدا به فکر بیوفت ببین میخوای چیکار کنی اصلا ایا ارزش داره ...

هر روز دعوا داره با بچه کوچیک همش باید بیارم بزارم جلوش کوفت کنه لباساشو اتو و اماده کمربند شلوارشم وصل کنم ک فقط بپوشه و بره خیلی درگیر کاره همش میگ وقت ندارم وقت ندارم 

هر چی بیشتر کوتاه بیای شوهرت بیشتر پیشروی میکنه یکبار باید شروع کنی تغییر مسیر بدی

عزیزم میشه تاپیک یکی مونده به اخرم راهنماییم کنین ک چه رفتاری الان درسته

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.