2777
2789
عنوان

من دیگ بریدم لعنت به این زندگی و به این شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 56 پست
چرا باهاش موندی؟

بچه دارم از طلاق میترسم 

اولا خوب بود الان روز به روز بدتر میشه 

میگ من جاده و هزار و یک خطر تو رو ببرم دیدن ننه بابات اونا بیان اونا هم ک میان اخم و تخم میکنه میره تو اتاق سر یه سفره باهاشون نمیشینه ببخشیدا با لباس زیر جلوشون میگرده واسه همین اونا هم نمیان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه دارم از طلاق میترسم اولا خوب بود الان روز به روز بدتر میشه میگ من جاده و هزار و یک خطر تو رو ببر ...

اگه میتونی بچتو بگیری و شرایط طلاق داری خودت پول داری یا پدر مادرت پشتتن شک نکن تو این قضیه به نظرم چون باید زجر بکشی و اون سازگار نمیشه تو باید سازگار بشی

خب جدایی از این ادم چ ترسی داره؟؟

خیلی محدودم کرده با اینکه ماهی ۳۰تومن حقوقشه به جز خورد و خوراک هیچی نمیخواد واسمون بخره اگ مامانم لباسی چیزی واسم بخره همونم دعوا میکنه ک پول به آشغال میدین به جا لباس پولشو بدین

بابام میگ اگ خیلی دیدی اذیتت کرد و کتکت زد پاشو بیا

وقتی بابات داره میگه دیگه دردت چیه این یعنی حامیته این رفتاراییم که ازش میگی واقعااا ترسناکه این حال روانیشم دست خودش نییت بلا ملا دور از جون سرت نیاره

من یادمه دکتر قبلا گفته بود اینا مریضن دست بزارن رو سفید بگن سیاهه هر چی بگی نه این سفیده حالیشون نمیشه 

این آدم اصلا ارزشی داره واقعا اگه کتکت میزنه برو ثبت کن که برعلیهش استفاده کنی

اگه میتونی ببرش دکتر اگه پرونده پزشکی براش درست شه و ثابت شه روانش مخدوشن تو دادگاه خیلی راحت بچرو بهت میدن

ببخشید اسی جان شما ادرار خودت و بهش بده بخوره در دو نوبت صبح و شب )))) کاملا مطیع شما میشه می تونی ب ...

عمرا اگ‌مطیع شه خیلی مرد سالاره خیلی ببخشید بخدا میگه زنی ک تو بازار و خیابون میره شوهرش نمیتونه ....کنه میره به دادن.به منی ک یه کرم نمیرنم چادر از رو سرم نمیوفته اگ ۲۰روز یه روزی ک میرمدپیش مامانم با مامانم بریم یکم بگردیم میگ یله گرد

فامیل دورمون بودن همه گفتن خوبه اهل کاره از اخلاقش هیچی نمیدونستیم اولا هم خیلی خودشو خوب نشون میداد ...

کاش شما هر وقت فهمیدی اینجوریه همون موقع جدا میشدی یا بکه نمیاوردی :(

ولی الانم باز بهتر از هیچیه که بچه هات بشن ۲تا ۳ تا بعد فردا بخدا اونام به جونت غر میزنن میگن این چه شوهریه داری

ببخشید اسی جان شما ادرار خودت و بهش بده بخوره در دو نوبت صبح و شب )))) کاملا مطیع شما میشه می تونی ب ...

شما حالت خوبه راهکار بلد نیستی ساکت شو

این مزخرفات چیه مینویسی شما راضی ادرار یکی دیگرو بخوری! 

وقتی بابات داره میگه دیگه دردت چیه این یعنی حامیته این رفتاراییم که ازش میگی واقعااا ترسناکه این حال ...

کتکم نمیزنه یه بار یه کت لی گرفته بودم تولد دختر جاریم بود خیلی کتکم زد بابام زنگ زد دعواش کرد دیگ نمیزنه

ولی خیلی لجوج و دعوا میکنه با اینکه بچه کوچیک دارم اگ چاییش یا غذاش دیر شه خیلی عصبی میشه و دعوا میکنه 

دخترم ۱سالشه از طلاق و حرف و حدیث بعدش میترسم زندانیم کرده ۳ماهه خواهرامو ندیدم

احتمالا همسرت اختلال پارانویید داره و این حجم از بدبینی دست خودش نیس و فقط روانشناس میتونه بهتون کمک کنه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
کتکم نمیزنه یه بار یه کت لی گرفته بودم تولد دختر جاریم بود خیلی کتکم زد بابام زنگ زد دعواش کرد دیگ ن ...

به هر حال من چیزی که میدونستم نوشتم شمام فکراتو بکن با یه وکیلم مشورت کن بعدا نشه ۲۰ سال دیکه بگی کاش همون موقع ازش جدا میشدم!

طلاق سخته ولی اینکه میگی هم خسیس هم لجباز هم بددل دیگه هیچی دل آدم به چی خوش باشه واقعا 

ولی بازم خودت میدونی کسی نمیتونه جای شما و تو شرایط شما باشه