شوهرم خیلی بددله طوری ک هیچ جا نمیزاره برم حتی خونه مامانش ک دو تا در فاصله هس میگ مامانم بیاد دنبالت ببرتت بیارتت و...خونه مامان خودمم ک ۲ساعت فاصله هس ۲۰روز یه بار لطف کنه ببره نمیزاره بمونم باز برم میگردونه.خیلیم خسیسه طوری ک واسه یه مانتو کهنه ک مامانم پاره کرد زنگ زد مامانم دعوا.الانم میام باهاش حرف بزنم بهم فوش میده یا میگ میزنم تو دهنت بی پدر .ریدم به قبر بابات و...
بابام امروز زنگ زد بهش گفته چرا اذیت میکنی دخترم همش گریه میکنه گفته دخترت با مادرش یله گرده من ک چادر از سرم نمیفته
هر چی بیشتر کوتاه بیای شوهرت بیشتر پیشروی میکنه یکبار باید شروع کنی تغییر مسیر بدی
آره خیلی دوسش دارم ولی تحملش خیلی سخته و روز به روز بدتر میشه هرچی بخاطر بچم کوتاه میام میگم به درک فوقش خونه مامانم نمیمونم دیر به دیر میرم بازم بدتر میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر روز دعوا داره با بچه کوچیک همش باید بیارم بزارم جلوش کوفت کنه لباساشو اتو و اماده کمربند شلوارشم ...
تو که نوکرش نیستی خدایا دقیقا من این رفتارارو دیدم نمیدونم چی درسته بگم بساز بگم توام یکم سعی کن تغییرش بدی واقعا نمیدونم ریکشن شوهرت چی خواهد بود به نظرم تا یه حد ریزی سعی کن که یکمی تغییر ایجاد کنی بازم نمیدونم از روانشناس کمک بخوای خیلی خوبه آنلاینم مشاوره میدن
دخترت تو این محیط سمی و پر استرس با این پدر بزرگ بشه بهتره یا در آرامش ؟ به آینده ی بچه هات فکر کن ، با این مرد دوتا بچه ی سرخورده و عصبی و... بزرگ میکنی