2777
2789
عنوان

من دیگ بریدم لعنت به این زندگی و به این شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 56 پست
هر چی بیشتر کوتاه بیای شوهرت بیشتر پیشروی میکنه یکبار باید شروع کنی تغییر مسیر بدی

آره خیلی دوسش دارم ولی تحملش خیلی سخته و روز به روز بدتر میشه هرچی بخاطر بچم کوتاه میام میگم به درک فوقش خونه مامانم نمیمونم دیر به دیر میرم بازم بدتر میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز دعوا داره با بچه کوچیک همش باید بیارم بزارم جلوش کوفت کنه لباساشو اتو و اماده کمربند شلوارشم ...

تو که نوکرش نیستی خدایا دقیقا من این رفتارارو دیدم نمیدونم چی درسته بگم بساز بگم توام یکم سعی کن تغییرش بدی واقعا نمیدونم ریکشن شوهرت چی خواهد بود به نظرم تا یه حد ریزی سعی کن که یکمی تغییر ایجاد کنی بازم نمیدونم از روانشناس کمک بخوای خیلی خوبه آنلاینم مشاوره میدن

ینی چی تز حرف و حدیث بعد طلاق ؟

این عقاید کهنه چیه؟

طلاق گذاشتن برا همین روزا

بزار حرف بزنن که بزنن

این مرد فردا پس فردا برا بچتم همینقدر بابای مصخرفی میشه 

جای فک کردن مثل ادمای صدسال پیش به فکر خودت و بچت باش و حقتو بگیر 

بردش که نیستی آدمی توهم 

دخترم ۱سالشه از طلاق و حرف و حدیث بعدش میترسم زندانیم کرده ۳ماهه خواهرامو ندیدم

خب عزیز این مرد که یهو اینجور نبوده! لابد با علم به این شرایط خواستی بچه بیاری دیگه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دخترم ۱سالشه از طلاق و حرف و حدیث بعدش میترسم زندانیم کرده ۳ماهه خواهرامو ندیدم

هرچی شوهر بدتر باشه نمی‌دونم چرا بیشتر دوست دارید مادر بشین ازش 

دخترت 21ماهه پسرت تازه به دنیا اومده 

بخدا رحم کن به بچه هات نمی‌گم طلاق بگیر 

میگم فرزندی دیگه نیار 

اون بچه ها گناه دارن زیر دست این پدر