2777
2789

شوهرم خیلی بددله طوری ک هیچ جا نمیزاره برم حتی خونه مامانش ک دو تا در فاصله هس میگ مامانم بیاد دنبالت ببرتت بیارتت و...خونه مامان خودمم ک ۲ساعت فاصله هس ۲۰روز یه بار لطف کنه ببره نمیزاره بمونم باز برم میگردونه.خیلیم خسیسه طوری ک واسه یه مانتو کهنه ک مامانم پاره کرد زنگ زد مامانم دعوا.الانم میام باهاش حرف بزنم بهم فوش میده یا میگ میزنم تو دهنت بی پدر .ریدم به قبر بابات و...

بابام امروز زنگ زد بهش گفته چرا اذیت میکنی دخترم همش گریه میکنه گفته دخترت با مادرش یله گرده من ک چادر از  سرم نمیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به حجابت نداره من آدم دیدم در خونه رو زنش قفل میکرد میرفت بیرون خودمم جزو کساییم که پدرم بددله و همیشه از دستش آزار میبینم 

بچه داری؟ درر چه حده؟

بابای من خیلیییی شدید بود طوری که یه زمانی جوری قاطی کرده واقعا وحشتناک شده بود

نمیدونم چی بگم فکر نکنم این قضیه درست بشه حداقل من ندیدم شاید کسایی بوده درست شن ولی اگه بچه نداری فکر طلاق بباش که بعدا هم خمدت هم بچت اذیت میشین