2777
2789
عنوان

یه نفر تو ذهنم باهام حرف میزنه

523 بازدید | 24 پست

همیشه یه نفر تو ذهنم یچی میگه انگار که من گفتم، اما نگفتم میدونین... 

با صداهای مختلف هم هستش اصلا عجیبه

حس میکنم دیوونه شدم... 

باهاشم تازه حرف میزنم ولی نمیدونم خودمم دارم جواب خودمو میدم یا نه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه اسکیزوفرنی ندارید تو خانواده؟

ترس از تعقیب شدن دارین؟ یا افکار مزاحم؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تو سریال bambaşka biri پسره شخصیت دوقطبی داشت اینجوری میشد😑البته شدیدتر 

ولی خب طبیعیه همه تو ذهنشون با خودشون حرف میزنن

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

مال من شاید از تو خیلی خفیفتر باشع

فک کن دارم تو مغزم با خدم صحبت میکنم یهو یه جمله ای میگم که خدم تعجب میکنم 

مثلا یبار داشتم تو مغزم فکر میکردم یهو یه جمله خیلی منفی درمورد اینده گفت و من مات موندم که اصلا اینطور فکر نمیکنم من این جمله از کجا اومد تو مغزم

Oh baby

انقدر بدم میاد تا یچیزی میشه ربطش میدن به اسکیزوفرنی 

فقط به این نیست اکثر ماها داریم اینو و عجیبه بله ،

زیاد فکر و خیال داری؟ درونگرایی؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

مال من شاید از تو خیلی خفیفتر باشعفک کن دارم تو مغزم با خدم صحبت میکنم یهو یه جمله ای میگم که خدم تع ...

خب منم اینجوریم دیگه یچزس تو مغزم گفته میشه که من نگفتممم

سابقه اسکیزوفرنی ندارید تو خانواده؟ترس از تعقیب شدن دارین؟ یا افکار مزاحم؟

ترس از تعقعیب شدن خیلی بده؟ من اگه کسی پشت سرم راه بره خیلی بهم میریزم فک میکنم دنبال کرده