2777
2789

یه تاپیک زدم خیلی ها بدون اینکه عقلشون کار کنه زود احساساتشون کار میکنه بعد انتظار دارید شکست هم نخورید بهتر بیشتر رو احساسی بودنتون کار کنید تا احساسی نظر ندید😏

البته شامل همه نمیشه!!!

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه عقلشون بخواد کار کنه که اصلا سمت شما اقایون نمیان

ای دلم😂😂😂😂

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

دیگه ببخشید ک خلقتمون اینجوریه 

همین احساسی بودن ویژگیه ک یه خانوم ۹ ماه حاملگی و دو سال تر و خشک کردن و ۲۰ سال بزرگ کردنت رو تونست طاقت بیاره 

خودتو جمع کن 

اینقدر آدم حسابی باش اگه یه دختر بهت وابسته شد تکیه گاهش باشی 

هییییی تلخ هست ولی واقعیت اینه که تو اطرافیان و خودم هر چقدر گشتم تا ببینم دلیل اکثر شکست ها چی هست به این نتیجه رسیدم چون قلب خیلی ها زود تر از مغزشون کار میکنه و این دلیل اکثر شکست ها هست

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

قبول دارم ،این احساس لعنتی مغزو تعطیل میکنه ، البته برای مادری خوبه و لازمه ولی....فکر کنم به خاطر اینه که میگن دوستی برای دخترا خوب نیست و به نظرم باید فقط به صورت فان ببینن که مشکل پیش نیاد ، چون اگه کنسل هم بشه که شناختی از جنس مخالف ندارن. عجب گیری کردیما

دیگه ببخشید ک خلقتمون اینجوریه همین احساسی بودن ویژگیه ک یه خانوم ۹ ماه حاملگی و دو سال تر و خشک کرد ...

خوب احساسی هستید بخاطر همین میگم 

مطلب رو کامل ندونسته نظر میدید،خیلی ها چون وابسته میشن ترکت میکنن چون از وابستگی میترسن ، و دنبال روابط امروزی هستن!!! که با کسی صرفا دوست باشن و وابسته نشن.