2777
2789

برا فضولی اومده میگه چرا طلاهات نمیپوشی گفتم من طلایی ندارم چون پسرش فقط چندتا النگو خریده بودبرام اونم فروخت هرچی دارم مال مجردیمه

بعدحالا شوهرمم امروز حرف طلامیکرد منم بش گفتم بازکی کرده توگوشت داری اینا رو تحویل میدی.واقعا ازین زن خسته شدم انقد توهمه چی سرک میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین حرفو بهش زدی

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
لعنت به شوهر و مادرشوهر

موافقم

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
میگم تو پول بده پسرت بخره تا منم بندازم پسر عزیزت برد اون چهارتا تیکه ام فروخت

اومده میگه حلقه توبذاردستت منم بش گفتم کوچیکه میگ خو عوض کن حالاانگارپول میده بم پسرش

به مادرشوهرت لازم نیست چیزی بگیبه شوهرت یاد بده دهن بین و خاله زنک نباشهو سیاست داشته باشه تا خانواد ...

همه ریزریز زندگیمون می‌ره میگ باورت میشه حتی طرز لباس پوشیدنم هم خبرداره .دعوامونم همش بخاطر مادرشه.چون هی ازش امار میگیره این شوهرم هم راحت همه چی میگه