2777
2789
عنوان

مادرشوهر تون اینوبگه درجواب چی میگید بش

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست
بگو مگه حلقه رو درمیارن؟بگو نگه داشتم برای بچم همونجور که مامان بابام به من دادن منم میدم به اون

حلقه رو شوهرم گرفته یعنی فقط همون مونده هی میگ ب پسرش زنت طلا داره رونمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه رو شوهرم گرفته یعنی فقط همون مونده هی میگ ب پسرش زنت طلا داره رونمیکنه

عقده ای حسود بدبخت

اه حالم بد شد

بعضیا چه رویی دارن

و بعضیاشون خدایی خور و عاقلن

مادرشوهر من میگه تا میتونی برای خودت جمع کن مردا وفا ندارن

خسته شدم واقعا

منم 

دلم میخواد مادرشوهرمو خفه کنم

حالم ازشون بهم میخوره

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
سلامت باشهحتما ازاون دسته خانمهایی که مشغولیتی نداره و بیکار ،دغدغه فکری هم نداره تو زندگی اطرافیان ...

اره پیره ازوقتی خونه هامون نزدیک هم شده اینکارارفتارارو داره .

خدایی خیلی پشتمه یکم حرف میزنه ولی هوامو داره.

خداروشکر واقعا.من الان دوساله زندگی ندارم یه روز درمیون حرف جدید میزنه .از جدید میده پسرش.ذیگع منم فقط زورم بشوهرم میرسه جوابشومیدم چون کلافم میکنه

خداروشکر واقعا.من الان دوساله زندگی ندارم یه روز درمیون حرف جدید میزنه .از جدید میده پسرش.ذیگع منم ف ...

ایندفعه برو میشش بگو دیشب با شوهرم بحثم شد مادرجون سر طلاهام 

میگه طلاهای مجردیتو بده من منم گفتم به تو چه مگه فضول طلا های منی

اره پیره ازوقتی خونه هامون نزدیک هم شده اینکارارفتارارو داره .

به شوهرت بگو مادرشو ترغیب کنه به مطالعه کتاب،ورزش سالمندان بره ،با همسن و سالاش دوست بشه باهاشون دورهمی بزاره وهمصحبتی کنه ،هرروز پارک بره و پیاده روی

باعث میشه شخصیت شادو سرحالی داشته باشه ،فکرشو باز کنه خلاصه از زنگی شخصیش لذت ببره 

حواسش به شما  هم کمتر میشه