2777
2789
عنوان

دلیلی که من اومدم نی نی سایت اینه

331 بازدید | 8 پست

من تازه اومدم اینجا دلیلی که اومدم این بود که یکی از دوستام چندین بار تاحالا گفتن تو دیگه زیادی شوهر ذلیلی

منم به فکر رفتم که چرا همچین حرفی زده

گفتم بیام توی این سایت زنونه ببینم خانوما چقد شوهرشونو دوس دارن و من عجیبم و چرا همچین حرفی بهم زد

باهاتون حرف بزنم مشاوره بگیریم از هم

ما یکسال دوست بودیم شیش ماه نامزد و پنج ماهه ازدواج کردیم و من بشدت به شوهرم وابسته ام و عاشقشم و همه فامیل و دوستا اینو میدونن گاهی تیکه بهم میندازن چون من بدون اینکه شوهرم پیشم بخابه خونه فامیل خوابم نمیبره

ولی حس آویزون بودن اصلا بهم نداده همیشه پیشم میمونه

شما چندوقته با شوهرتون ازدواج کردین و چقدر بهش وابسته ایین؟

مگه باید غیر این باشع ...اگه غیر این باشه خب چرا باید ازدواج کرد ... اونا حسودن عزیزم 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من شوهرم ۸۰ درصد مرد خوبیه همه جوره حمایتم کرده پشتم بوده ۲۰ درصد اخلاق بد داره که اصن نمیخوام خونه بیاد 🤣🤣🤣🤣🤣خیلی ناشکرم 

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردن گفتن خودشون صبح تا شب دنبال دعوا و تو سر و کله هم زدن هستن، دنیا به عشق و محبت احتیاج داره تا بخوای خودتو بگیری سرد رفتار کنی و محل شوهرت ندی که مثلا چی؟ 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️