2777
2789
عنوان

متوجه میشه ؟

31 بازدید | 2 پست

دوستان پدرم مریض هستن و خب وضع مالیمون هم خوب نیست 

میخواستم یه تیکه طلایی که دارم رو بفروشم البته خانواده برام خریدنش و فاکتور نداره (گم شده)

برای فروشش کارت ملی هم خواستن چون بدون فاکتور 

خواستم بدونم با فروشش خانواده متوجه میشن ؟

چون نمی‌خوام که بدونن هم ناراحت میشن همین که شاید مخالفت کنن 

منم مجبور نبودم همچین کاری نمی‌کردم 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾

میگم اگه تاریخ دقیق خریدنتو بدونی میتونی بری همون طلافروشی فاکتور المثنی بگیری در صورتی که تاریخشو دقیقا بدونیا

اینو بخون

این افراد می‌توانند با همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی به اتحادیه طلاو جواهر شهر خود مراجعه و نسبت به دریافت مجوز فروش اقدام کنند. دریافت این مجوز در واقع کمک به افرادی است که طلای فاقد فاکتور دارند تا بتوانند زیورآلات خود را با قیمت مناسب در بازار به فروش برسانند.

فرد صاحب طلا می‌تواند زیورآلات خود را به واحد مجاز طلافروشی که شناخت کامل از او دارد بفروشد. اما باید حتماً نشانی کامل خود را در آن واحد به ثبت برساند تا اگر پس از آن مشکلی پیش آمد، فروشنده و صاحب مغازه پاسخگو باشند

من نمیدونم ولی فکر نکنم بفهمن از کجا میخوان بفهمن مثلا؟

عزیزممممم تو خیلی خوبییی ❤❤❤❤❤❤ایشالا خدا همیشه تو رو برای پدر مادرت نگه داره❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میگم اگه تاریخ دقیق خریدنتو بدونی میتونی بری همون طلافروشی فاکتور المثنی بگیری در صورتی که تاریخشو د ...

مرسی مهربونم بابت راهنماییت 

خدا تو رو هم برا خانواده ات حفظ کنه ❤️❤️همیشه به شادی و خوشی

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.