2777
2789
عنوان

عاااااشق اسمم هستم 😍😍😍😍بهترینه

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 46 پست
منم اسمم فاطمس خواهرام فاطی صدام میکنن ولی داداشم و بابام و مامانم همیییشه صدام میکنن فاطمه ای خوشم ...

وای زدی به هدف منم دوتا از دوستام بهم میگن فاطی زیاد حس خوب نمیگیرم نصفه که میگن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق اسمم، عاطفه جووون❤️❤️😍

اسم منو از لای قرآن دراوردن

ینی چندتا اسم، سمانه، فاطمه، زهرا، ریحانه، ملیحه و... رو گذاشتن لاکتاب قرآن و اسم من در اومده و تو فامیل و اطرافیان اسمم تکه😁

اسم پسرمو گذاشتم حسین

عاااشق اسمشم

نذر کرده بودم اینو بزارم

اگ دختردار شم اسم زهرا، ریحانه زهرا، هدا، حانیه و عارفه و معصومه رو خیلی دوست دارم روش بزارم

اگرم پسر بیارم بازم، علی، امیر محمد، امین، علیرضا، مهدی رو خیلی دوستت دارم

دختره منم اسمش فاطمه هسش یه موقعه یکی بهش بگه فاطی ناراحت میشه فاطمه خانوم میگیم کیف میکنه مذهبی نیستیما ولی خوشش میاد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

وای زدی به هدف منم دوتا از دوستام بهم میگن فاطی زیاد حس خوب نمیگیرم نصفه که میگن

اینفدر بدم میاد کسی اسمارو قورت می ده و نصف میکنه 

مثلا محمدعلی رو میگه مملی یا محمد رو میگه مممد یا فاطی و عاطفی و مری و.... 

بنظرم بی احترامیه

اگه خدا لطف کنه و نوزادی بیاد تو خونه ما اسمشو میذاریم فاطمه...

انشاءا... دامنت سبز میشه 

مامان منم دوست داشته خدا بهش پسر بده بعد اسم منو میزارن فاطمه و میگه از خدا میخوام بعدیش پسر باشه  که خدا جونم یه داداش بعد من بهمون هدیه داد 

عااااااشق داداشم هستم  هممون عاشقشیم  و از خدا میخوایم همیشه مواظبش باشه و زندگیش شاد باشه

قشنگه اسمت عزیزم

من فقط یدونه همکلاسی داشتم اسمش فاطمه بود ولی فاطی و فاطم صداش میکردن بدش میومد بعدا بزرگ شد کلا از اون حالت مذهبی و ...در اومد اسمشو عوض کرد الان اصلا اسمش بهش نمیاد من هنوزم میبینمش گاهی بهش میگم فاطمه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من بدم نمیاد میگن فاطی دیگه اینجوری جا افتاده ولی وقتی کامل میگن خیلی خوشم میاد مخصوصا وقتی داداشم صدام میکنه🥰