2777
2789

هر روز از دیدن صبح دلم میگیره پیش خودم میگم چطوری باید تا آخر شب صبر کنم تا تموم شه؟💔

ایکاش مشکلاتمو این دنیا و آدماش برام درست میکردن اما خودم باعث شرمندگی خودم نمیشدم 💔

حااااااالم از خودم  میخوره💔 خیلی از خودم بدم میاد💔 از خودم متنفرررررممممم💔

یه روز فکرشم نمیکردم مریمی ک جمعه شش صبح از خواب بیدار میشه و با خوشحالی میره درساشو میخونه  مریمی ک از ماه عسل میگذره ( من بدجور عاشق احسان علیخانی بودم یه زمانی) و میره دینی میخونه  مریم شاگرد زرنگ مدرسه  الان بشه یه دختر بی اراده که چهااااااار سال میمونه پشت کنکور اما هیچوقت درست درس نمیخونه💔

یه روز یه پسره بهم گفت تو حتی عرضه خودکشی هم نداری راست گفت💔

من خیلی بدبختم 💔 من نتونستم مامانمو خوشحال کنم شاید نخواستم💔 آخه چرا نخواستم؟!💔

لعنت ب عزت نفس پایین💔لعنت ب افکار منفی💔لعنت ب مقایسه💔لعنت ب کمال طلبی💔لعنت ب نتیجه گرایی💔لعنت ب عشق یه طرفه💔لعنت ب خیالبافی💔لعنت ب تنبلی 💔لعنت ب جمله از فردا حتما شروع میکنم💔لعنت ب جمله الان حسش نیست💔 لعنت ب نی نی سایت💔

لعنت ب من 💔 لعنت ب من💔 لعنت ب مننننن💔 لعنت ب من ک باختم از خودم 💔 لعنت ب من ک نجنگیده باختم💔لعنت ک ب من دلیل اصلی حال بدِ این روزای مامانمم💔لعنت ب من باعث شرمندگی خانوادم شدم💔لعنت ب من ک مسخره عام و خاص شدم💔لعنت ب من ک شروع نکرده ب ته خط رسیدم💔لعنت ب من ک هیچوقت خودمو تغییر ندادم💔 لعنت ب من ک نه وجودِ تلاش کردن برای آرزوهامو داشتم نه شجاعت رها کردنشونو💔

دلم میخواد امشب ک خوابیدم دیگ بیدار نشم نه برای خلاص شدن از این دنیا نهههه فقط برای خلاص شدن از دست خودم💔