2777
2789

به نظرتون اگه برم خرید ایرادی نداره ؟

آخه خواهرم اصرار داره که میخواد با دوست هاش برم اتاق فرار و خب میترسم برم و ذهنم درگیر بشه و نمی تونم تنها بمونم خونه پس گفتم به جاش برم خرید ولی به نظرتون کار اشتباهی نیست ؟ 

بعد هم یک چیز مهم دیگه ...

اگه قرار روز قبل رو همشو خونه باشم و تست نزنم و فیلم نبینم و اهنگ گوش ندم پس باید چیکار کنم ؟

لطفااااااااا کمکم نکنید 

موفق باشی عزیزم  من تا لحظه اخر میخوندم به حرف ها توجه نکن همه فیلم دیدن کن خوندم چون اگه با روال عادی زندگیم متفاوت میشد بیشتر استرس میگرفتم عبن بقیه  روزا خوندم  و خوابیدم 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

ما چون مستاجر بودیم رفتیم دنبال خونه گشتیم اون روز ...

شام غذای سبک بخور ، شب بستنی نخور چون خوابو بهم میزنه ، رو تختت یکم گلاب بپاش آرامش میده ، وسایلت رو قبلش حتما آماده کن ، صبح آزمون تخم مرغ آبپز بخور ، و کارایی رو امتحان نکن که تا حالا تجربه نکردی .

اتاق فرار نرو چون ذهنت رو درگیر می‌کنه ممکنه اونجا اتفاقی هم بیفته . تنها خرید نرو با یکی از دوستان یا حالا خانواده برو ، برو پارک و طبیعت چون انرژی مثبت میده ، درخت ها رو بغل کن چون انرژی منفی و استرس رو از بدن بیرون میکنن.

دوش بگیر موسیقی بی کلام گوش بده آرامش بگیری و اصلا نه تست بزن نه چیزی رو مرور کن چون روز آخر مخصوص این هست که مطالب توی ذهنت طبقه بندی بشن .

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم من تا لحظه اخر میخوندم به حرف ها توجه نکن همه فیلم دیدن کن خوندم چون اگه با روال عا ...

خب میدونی قبل از یکی از ازمون های شبیه سازم نشستم فیلم دیدم بعد کل ازمون بیشتر توی این فکر بودم که چرا آخر فیلیم این شد 😂😭

و خب نتیجه هم که دیگه ......

خب میدونی قبل از یکی از ازمون های شبیه سازم نشستم فیلم دیدم بعد کل ازمون بیشتر توی این فکر بودم که چ ...

نه فیلم نبینی بهتره چون فکرت سر آزمون هی می‌ره پیش فیلمه

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

مرسی قلب بهت 😘❤

خواهش💗نهمی؟

نه ششم چون گفتم محض احتیاط اگه قبول نشدم نهم اشتباهاتم رو تکرار نکنم و قبول بشم دیگه ..

وای پس پارسال خودمی🥲 ، اصلا به خودت استرس نده ، نتیجه زحماتت رو قطعا یه جایی میگیری ، چه توی آزمون و چه هر جای دیگه ای .

تهران هستی؟ اولویت هات رو کجاها زدی؟

وای پس پارسال خودمی🥲 ، اصلا به خودت استرس نده ، نتیجه زحماتت رو قطعا یه جایی میگیری ، چه توی آزمون ...

مشهدم 

الویت ۲ و ۴ و ۳

اول ۱ ۴ ۳ زده بودم مامانم گفت ممکنه توی ۱ فشار درسی اذیتت کنه برای همین رفت عوضش کرد 😐

مشهدم الویت ۲ و ۴ و ۳اول ۱ ۴ ۳ زده بودم مامانم گفت ممکنه توی ۱ فشار درسی اذیتت کنه برای همین رفت عوض ...

امیدوارم اولویت اولت قبول شی💗

ببین نمی‌خوام دلسردت کنم خودمم سمپادیم ، ولی حتی این مدرسه ها هم واقعا جوری که فکر کنی خیلی خفن باشن نیستن . پس اگه قبول نشدی خودتو اصلا ناراحت نکن دنیا دو روزه .

مشهدم الویت ۲ و ۴ و ۳اول ۱ ۴ ۳ زده بودم مامانم گفت ممکنه توی ۱ فشار درسی اذیتت کنه برای همین رفت عوض ...

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه ...درخواستمو قبول میکنی؟