2777
2789
عنوان

امروز اخرین بار رفتم مدرسه م

234 بازدید | 22 پست

سلام من مهدیس هستم امروز اخرین روزی بودش که پرونده ام رو گرفتم و از مدرسه اومدم بیرون من ۶ سال تو اون مدرسه درس خونده بودم گرما و سرما کشیده بودم و اومده بودم  این مدرسه ولی حالا امروز پرونده ام رو گرفتم و اومدم بیرون الان خیلی ناراحتم یه چی بگید شاید اروم شدم منتظر پیامتون هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفت اه:/💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

هیی اینروزام میگذره ولی درکت میکنم دوری از دوست حس بدیه🚶🏻‍♀️

نه از دوستام اگه دور شم حس خوبی بهم میده ولی از مدرسه نمیخوام دور بشم میخواستم به مدیره بگم یه سال دیگه من اینجا درس بخونم  

[QUOTE=343291522]دلم گرفت اه:/💔[/QUOTEچرا گرفت؟

فک کردم کلا مدرست تموم شده😐😐

چجوری اینجارو پیدا کردی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

من خیلی وقته اینجارو دارم بابا

یا ابلفض😐🤣

چ فکری در باره ی من کردی؟

الان فک میکنی خیلی خفنی😐😂