به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چادر عشقهباید افتخار کنی که چادری هستی ولی حواست باشه اون عبا هی کوتاه نشه تنگ نشه بی حجاب نشهحیف شم ...
شما چرا عادت داری تو همچی دخالت میکنی اینکارت زشت و بدور از اسلامه و باعث تنفر از دین میشه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
وای به حال مردای این دوره و زمونه که به جای اینکه به حجاب زنشون اصرار داشته باشن و افتخار کنن برعکسش ...
تعجب میکنم از شما که هیچ شناختی از همسرم ندارین و قضاوت میکنین اتفاقا خیلی خیلی حساسه همیشه میگه عاشق چادره و ارزش چادربالاس حالام میگه عبا باید گشاد باشه بلندباشع اونم ب اصرار من قبول کرد