2777
2789

ثانیه به ثانیه روز ها زنگ میزنه .شب ها هم ثانیه ب ثانیه پیام میده فقط کارم شده جواب پیام دادن و جواب زنگ دادن‌‌.احساس میکنم روم کراش .اما خیلی می‌چسبه بهم منم دلم نمیاد دکش کنم میگم گناه داره .مامانمم میگه حتما خیلی دوست داره.اخه انقد که به من وابسته س به شوهرش نیستت کشته منو بخدا 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

دوساعته دارم پیام میده هرچی میگم برو بخاب عزیزم دیروقت. ی لحظه احساس کردم دوست پسرشم خخخ 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجب اینجا یکی بخاطر خودش از جاریم تعریف کرد

البته هدف اسی بیشتر تعریف از خود بود😂😂😂

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چه حرفا میزنید مگ خانمم رو خانم کراش میشه😐

اخه ولم نمیکنهههه آنقدر که با ایشون در ارتباط هستم با شوهر خودم نیستم روزی ی بار به شوهرم زنگ میزنم این صد بار 

چه عجب اینجا یکی بخاطر خودش از جاریم تعریف کردالبته هدف اسی بیشتر تعریف از خود بود😂😂😂

نه بخدا واس چی باید از خودم تعریف کنم 

اسی خودت خوشحالی ازین وضعیت شخصیتتم نمایشیه وگرنه کسی رو نده کسی نمیاد سمتش

اخه بهش چی بگم روم نمیشه بگم خسته م کردی .

ازینجور شخصیتا که تو باطن از یه کاری خوششون میاد تو ظاهر ناله میکنن خیلی بدم میادیه رنگ باشید

کاش جای من بودی و تو این شرایط وقتی نتونی به کسیکه زیاد رو مخت بگی من از این رفتار هات خسته شدم .