2777
2789
عنوان

با جادوگر چجوری برخورد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 22 پست
بگو مامانت چقدر دوست داره طفلی فکر میکنه من دشمنت هستم همش واست دعا میریزه تو چایی یا میگه زنت زعفرو ...

نمیشه اینجوری بگم وقتی مامانش ی چیزی میگه انگار اون حرفو‌خدا زده انقد ک قبولش داره

مادر بزرگ پدری منم چای نمیخورد  میگفت توش جادو جنبل و دعا  ممکنه ریخته باشن ولی بنده خدا ۱۹ سال پیشتوی سن ۱۰۴ سالگی  این اعتقاد رو داشت 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعای علقمه رسوا میشه ( گیرنده ی جادو ) 

جادوگر با نماز باطل سحر حضرت زهرا سلام الله علیها به مدت ۱۴ روز یا بیشتر مثلا ۴۵ روز ( و گیرنده ی جادو ) 

اینم که دستور انتقامه ( خواستی انجام بده اگه نه که بگذر )

زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام ها

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه " از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

کلا کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه + ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه 

امان از این مامانا ک همش پشت خونوادشونن انگار ن انگار بچه دارن

دقیقا ولی این اواخر خاله ام دیگه خیلی بهم فشار آورد مجبورشدم باخونوادم دعوای شدیدی کردم وگفتم هرکار میخوای برای خواهرت بکن ولی بامن کار نداشته باش نه خونه من بیار ونه پیش من ازاونا حرف بزن فعلا که دارن رعایت میکنن تا ببینم چی میشه

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
دقیقا ولی این اواخر خاله ام دیگه خیلی بهم فشار آورد مجبورشدم باخونوادم دعوای شدیدی کردم وگفتم هرکار ...

رفت و امدتو با خالت قطع کن 

چیزای خصوصی زندگیتم ب مامانت نگو چون مامانا همه چیو ب خاله ها میکن

رفت و امدتو با خالت قطع کن چیزای خصوصی زندگیتم ب مامانت نگو چون مامانا همه چیو ب خاله ها میکن

وای نمیدونی خاله ام چه مظلوم نمایی میکنه یعنی مامانم حاضره اون لحظه منو کتک بزنه فعلا که قطع کردم 

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل