یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرمنده خاستم جواب پستتونو بدم تعطیل شد .مطمئنم ک از جورجیانا خوشکل تر هستید .ایشالا ک ی شوهر مثل رونالدو خشکل و پولدار و خوشهیکل گیرت میاد و ب تمام ارزوهات برسی خوشکل خانوم .
خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم موفق باشید 😍💟
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
قربونت برم😍💟شرمنده نمیخاستم دعوا کنیم .گفتم ی پست بزارم چن نفر ریپلای کنن صحبت کنیم حوصلم سر رفته ...
نه فدات اوکیه عب نداره ولی خداییش خوش شانس ترین زن دنیا همین جورجینیاست لامصب واقعا انگار تموم شانس های دنیا رو دادن به این خودش یه بار گفته بود دوستام تعجب کردن که صبح با توبوس اومدم شب با ماشین رونالدو برگشتم یعنی کل زنای دنیا جمع بشن باز شانس فقط اونهههه
نه فدات اوکیه عب نداره ولی خداییش خوش شانس ترین زن دنیا همین جورجینیاست لامصب واقعا انگار تموم شانس ...
اره هر چی زشت تر شانس بیشتر .هر چی خوشکل تر بدبخت تر ایشالا ک شما ی خوشکل خوشبخت میشی