2777
2789

جریان چیه ؟ همشون هم مال کنکور 1403 هستن تخمین رتبه ها تا چه حد درستن؟ 7000 رو ام اس بوک داد 3000 رو مدیکال داد 

چطور تخمین رتبه ۱۴۰۳😂😂مگه ترازا اومده که بر اساسش باشه؟

بر اساس ۱۴۰۲ ان بعضیا بعضیا قدیمی تر

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی خوب پیش بینی دیه

اصلا هم نمیشه پیش بینی کرد

یه سال میشد با میانگین درصد ۳۰ بری دانشگاه خوب

یسال با ۵۰ هم نمیشد

اصلا به این چیزا دل نبندید چند وقت دیگه جوابا اومد میبینید الان اینطور کنید یا نا امید میشید یا امید وار

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

شرمنده خاستم جواب پستتونو بدم تعطیل شد .مطمئنم ک از جورجیانا خوشکل تر هستید .ایشالا ک ی شوهر مثل رونالدو خشکل و پولدار و خوشهیکل گیرت میاد و ب تمام ارزوهات برسی خوشکل خانوم .

خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم موفق باشید 😍💟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
فدات شم جیگررررمممممممم

قربونت برم😍💟شرمنده نمیخاستم دعوا کنیم .گفتم ی پست بزارم چن نفر ریپلای کنن صحبت کنیم حوصلم سر رفته بود میدونم چیز خوبی نگفتم ی دفعه عذاب وجدان گرفتم .شرمنده اگه ناراحت شدی .ایشالا ک بهترش گیرت میاد💟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
قربونت برم😍💟شرمنده نمیخاستم دعوا کنیم .گفتم ی پست بزارم چن نفر ریپلای کنن صحبت کنیم حوصلم سر رفته ...

نه فدات اوکیه عب نداره ولی خداییش خوش شانس ترین زن دنیا همین جورجینیاست لامصب واقعا انگار تموم شانس های دنیا رو دادن به این خودش یه بار گفته بود دوستام تعجب کردن که صبح با توبوس اومدم شب با ماشین رونالدو برگشتم یعنی کل زنای دنیا جمع بشن باز شانس فقط اونهههه   

نه فدات اوکیه عب نداره ولی خداییش خوش شانس ترین زن دنیا همین جورجینیاست لامصب واقعا انگار تموم شانس ...

اره هر چی زشت تر شانس بیشتر .هر چی خوشکل تر بدبخت تر ایشالا ک شما ی خوشکل خوشبخت میشی