2777
2789

سلام بچها حالتون خوبه؟ 

متاسفانه بدم میاد بخوام تاپیک منفی و غرغرکردن بگذارم اما آنقدر خستم و زندگی داره بهم فشار میاره از همه طرف که حالم گرفتس بدجور. 

من باب درد دل کردن این تاپیک رو زدم به کسی نمیتونم حرف دلم رو بزنم. 

من و همسرم پا به پای همدیگه کار می‌کنیم تا بتونیم زندگیمون رو سرپا نگهداریم نمیخوام الکی ناشکری کنما نه...! شکر خدا وضعیتمون نسبت به خیلی ها خوبه دستمون ب دهنمون میرسه اما وقتی میبینم انقدر دنیا و زندگی داره روی بی عدالتیش رو بهم نشون میده کمرم خم میشه،پاهام سست میشه. 

من دوتا خواهر شوهر دارم که هردووضع مالی تووووووپ خدا شاهده اصلا نیازی نیست که خواهرشوهر های من کار کنن حتی اگه همسراشونم کار نکن و فقط تو خونه بخور بخواب کنن تاهفت نسل بعدشون میتونن بریز بپاش کنن خونه و باغ و ماشین های آنچنانی دارن.خواهر شوهر های من با پول های ماهیانه ک همسرهاشون بهشون میدن تونستن ماشین ثبت نام کنن و بخرن و زندگی هاشون رو عوض کنن وخلاصه سرتون رو درد نیارم..... 

اگه هستین بگین تا ادامش رو سریع بگذارم.... 

آماده نوشتم دارمش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

سلام گلم بگو 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات رو بخون فقط و بهش فکر کن.

هرچی بیشتر بگی و بهش فکر کنی؛ بدتر میشه. سعی کن به این چیزا اصلا فکر نکنی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

یدونه برادرشوهر دارم که پشتوانه مالی و روحی بشدت توپی داره که پدر همسرم هست از همون موقعی ک نامزد کردن اسباب و وسایل ازدواجشون رو از هر ررر لحاظی که فکرش رو بکنین براشون فراهم کردن الان که بچهاش بزرگ شدن جاریم فقط بهشون داره میگه خونم بده اذیتم پله داره کوچیکه و..... پدر شوهرم هفته پیش یه پول قلمبه بهشون کمک کرد و حتی رفت دنبال یک خونه بزرگ و که باب میلشون باشه. ناگفته نماند کسب و کار برادر شوهرم رو هم پدر همسرم براشون جفت و جور کردن و الان خداروشکر درآمد خیلی زیادی دارن کارشون جوری هست که هیچوقتتت بازارش کساد نمیشه و درآمد خیلی زیادی هم داره. 

من داخل یک شرکت کوچیک برنامه نویسی میکنم اما بطور رسمی و همیشگی هم استخدام نیستم شکر خداهم در آمدش بد نیست، از طرفی دوباره انگیزه پیدا کردم با این همه مشغله کنکور و ترمیم معدل ثبت نام کردم که انشاالله اگه قسمتم بود و با این همه دغده های زندگیم تونستم به آروزی بچگیم برسم🥹🥲

ما مدت زیادی نمونده که بریم سر خونه زندگیمون و من و همسرم هم یک خونه با زور بازوی خودمون رهن کردیم و عین(دیوونه ها) خوشحالیم ک بدون منت هیچ احدی خودمون داریم جور خودمون و زندگیمون رو میکشیم همسر من هم اگه مثل برادر شوهرم ک بچه بزرگ داره و از پدرهمسر توقع داره کمکشون کنه و همیشه جاریم در حال گلگی کردنه اگه اینطوری بودیم قطعا به ماهم کمک میکردن اما متاسفانه و بدبختانه اخلاق من همسرم کپ همدیگس و عادت نداریم التماس کسی رو بکنیم بابت کمک کردن، اما از طرفی میبینم جاری و خواهرشوهرام هرو روز توخونه بخور و بخواب سالی چند بار میرن مسافرت های آنچنانی و خوش و خرم توخونه نشستن خانومی میکنن برا خودشون، قطعا مثل من هم یه آدم خسته و کوفته نیستن که عین جنازه برگردن خونه و نای توجه و محبت به همسر رو نداشته باشن نمیدونم والا عدالت کجای این دنیاست ک یکبار روی خوشش رو به ما نشون نداده... 

امضات رو بخون فقط و بهش فکر کن. هرچی بیشتر بگی و بهش فکر کنی؛ بدتر میشه. سعی کن به این چیزا اصلا فک ...

تا کی آخه درسته تازه دارم زندگیم رو تشکیل میدم اما اینچیزارو که از اطرافیان همسرم میبینم به هم میریم، من یدونه جاری دارم که اصلا فکرش رو نمیکردم اینطور آدمی باشه و همچین دیدگاهی نسبت بمن داشته باشه هرچی نگاه میکنم میبینم زندگیشون شکر خدا از بیرون بهتر از منه اما حسادت های عجیب غریب داره یه حالتی هست که خودمم درکش نمیکنم 

تا کی آخه درسته تازه دارم زندگیم رو تشکیل میدم اما اینچیزارو که از اطرافیان همسرم میبینم به هم میریم ...

عزیزم عدالت رو تو زندگیت رعایت کن. اگر میبینی واقعا و بدون منت بزرگترا بهتون کمک میکنن؛ خوبه گاهی هم از اونا کمک بگیرید.  نه مثل جاریات و... باش که آماده خورن و عملا هیچ کار مفیدی تو زندگی انجام نمیدن؛ نه انقدر به خودت فشار بیار که ببری و از پا در بیای. 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عزیزم عدالت رو تو زندگیت رعایت کن. اگر میبینی واقعا و بدون منت بزرگترا بهتون کمک میکنن؛ خوبه گاهی هم ...

نمیتونم این اخلاق بد و رو کناز بگذارم پیش خودم میگم پدر همسرم ک داره زندگی جاریم رو میبینه چطوری با گلگی و اخم و دعوا خواسته هاشو پیش میبره مارو هم ک میبینه داریم عین چی کار می‌کنیم جون میکنیم که خودمون بزور تونستیم یه خونه رهن کنیم مگه نمیبینه خووش ک بخواد کمکمون کنه، اخلاقم این طوریه نتونستمم کنارش بگذارم

نمیتونم این اخلاق بد و رو کناز بگذارم پیش خودم میگم پدر همسرم ک داره زندگی جاریم رو میبینه چطوری با ...

خوب پدر شوهرت میگه اونا حتما نیاز ندارن. تا خودت نگی که کسی نمیفهمه حست چیه. وقتی شرایطش هست؛ تو هم استفاده کن عزیزم. ولی فرق تو با بقیه اینه که زندگیت رو خودت ساختی و معید بودی و حرف برای گفتن داری؛ ولی بقیشون نه.

کمال گرا نباش گلم. میانه رو باش تا ضررنکنی😘

خوب پدر شوهرت میگه اونا حتما نیاز ندارن. تا خودت نگی که کسی نمیفهمه حست چیه. وقتی شرایطش هست؛ تو هم ...

ممنون عزيزم بخاطر صحبت‌های قشنگتون❤️

ممنون عزيزم بخاطر صحبت‌های قشنگتون❤️

قربونت 💐 به پای هم پیر شید💕💕

تا کی آخه درسته تازه دارم زندگیم رو تشکیل میدم اما اینچیزارو که از اطرافیان همسرم میبینم به هم میریم ...

این دوره به سخخخخختی میشه زندگیو‌ جمع کرد.

خودتو بکش کنارشوهرتو بنداز جلو 

پدرش هم هر چی داره برا بچه هاشه

بخودت ظلم کنی که بگن ماشالله چقد خودساختس؟؟؟؟

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.