2777
2789
خودت دوستاتو ول میکنی ک میچسبی ب شغل و زندگیت

الان با یه نفر دوستم میخوام باهاش صمیمی تر شم ، میشه بنظرت؟ (گاهی اوقات احساس میکنن اصلا براش مهم نیستم)

اینی که گفتی برا قبلا من دقیقا اینجوری بوده ولی الان میخوام دوست صمیمی پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ سالمه ولی حس ششمم خیلی قویهبگو

میشه راجب منم بگی چی حس میکنم یا متولد چه فصلیم؟

وقتی کارنامه کنکورمو می‌بینم چه احساسی بهم دست میده؟ شادی و هیجان یا ..؟

میرم دانشگاه یا میمونم پشت؟ پزشکی دندون یا دارو یا فیزیو میارم؟

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

درباره تو؟

برا من و نگفتین 🥲🥲 حسش بهم چیه 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
بله راضینارع منم این حسو پیدا کردم ک ول میکنی

واای چرا ؟ 🥲 نمیدونین برا چی ولش میکنم ؟ 

چرا تا الان پیشنهاد نداده ؟ 

راسته مامانش واسش خواهرزادشو انتخاب کرده اونم دودله؟ حسش به اون دختر چیه ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

چ بیماری داری؟

اچ پی وی،البته اینو دکتر نرفتم حدس میزنم.بیماریهای رحمی مثل پریودی نامنظم وی کوچولو تنبلی تخمدان وپلی کستیک وهورمونای بهم ریخته کم کاری تیرویید.

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است