2777
2789
۱۵ سالمه ولی حس ششمم خیلی قویهبگو

عزیزم خوبی یبار ازت پرسیدم سوال واقعا درست گفتییی

میشه این یدونه سوالمم جواب بدی 

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست

ولی دیروز برای اولین بار یذره زیرپوستی ازم تعریف کرد حالا این بحثا و تعریفا ادامه پیدا میکنه؟

واقعا تاحالا پیش نیومده بود تعریف کنه ازم ولی بدون مقدمه یچیزی گفت

بنظرت بازم چیزی میگه ؟ حسی داره بهم یعنی ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد زمستونی درسته؟هیجانی میشی... میری دانشگاهداروالبته اینا فقط حس منه

سلام عزیزم تا جمعه نتایج میاد هنوزم حست میگه دارو قبولم؟ 4 تا رشته رو انتخاب کردم کلا پزشکی دندون دارو فیزیو

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

۷ ماه دیگه پسر

پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام نداده ، ارتباطمون کاری بود
اینی که ناشناس پیام داده خودشه ؟ خودش احتمالش هست بازم پیام بده؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت