2777
2789
عنوان

هدیه بلو

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 51 پست
یعنی مدام بزنم ممکنه بیاره؟

نه نزن قفل میکنه کارت واجب نیست ولش کن فرداامروزشلوغه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

من میزنم

NVEO4Qکدمعرف منو بزن تاییدبشه برات پولشومیفرستم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی کد منو بزنه جایزه رو باهاش نصف میکنم✨️

البته انقد شلوغ شده الان برنامش هنگ کرده😂👩‍🦯

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هرکی کد منو بزنه جایزه رو باهاش نصف میکنم✨️ البته انقد شلوغ شده الان برنامش هنگ کرده😂👩‍🦯

اهم اهم من اینجام

اگه زدم نریختی چی؟ 

مگه مریضم 

به جون بچه ام هروی بیادنصفشومیریزم برات

اهم اهم من اینجام

🤭🤭

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مگه فردام میدن؟ گفتن تا امشبه

تاامشبه ولی میگم اگه واجب نیست کارت نزن

تو بازاره برنامش؟ 

بله همون بنویس بلو    بانک

دوستم

گلم چیکارکردی نصب نشد