2777
2789

وای می‌خوام انتخاب رشته کنم خیلی دو دلم بین اینا 

میکروبیولوژی علاقه دارم خیلی ولی از بازار کارش میترسم 

کسی اطلاعاتی داره راجبش که بازار کارش چطوره درآمدش چجوریه

صنایع غذایی رشته خیلی خوبیه

در صورتی ک بتونی جایی استخدام بشی

یکی از فامیلامون خوند الان تو گمرکه با حقوق عالی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنایع غذایی رشته خیلی خوبیهدر صورتی ک بتونی جایی استخدام بشییکی از فامیلامون خوند الان تو گمرکه با ح ...

از کارش خیالم راحته بابام هست که منم ببره تو این کار 

ولی میگم خب به میکروبیولوژی هم علاقه دارم ولی از بازار کارش میترسم 

هر دو تاش به نظرم خوبه

فقط اگر میکروب خوندی برو سمت میکروبیولوژی صنعتی

چون همه فارغ التحصیل ها میرن سمت ازمایشگاه تشخیص طبی

در صورتی که هم درامد صنعت بیشتره و هم کارای بهتری میشه انجام داد

بنظرم جفتش جزو رشتهاییه که زیاد بازارکار نداره

از رشته های سوابق تحصیلی چیو پیشنهاد میکنید شما 

آخه صنایع از کارش خیالم راحته بابام هست که منو ببره تو این کار اونم با حقوق بالا ولی میکروبیولوژی چیزیه که علاقه دارم 

از رشته های سوابق تحصیلی چیو پیشنهاد میکنید شما آخه صنایع از کارش خیالم راحته بابام هست که منو ببره ...

عزیزم شما که از نظر بازار کار مشکلی نداری من جات باشم میرم همون صنایع غذایی که پس فردا از نظر کار به مشکل نخورم

میکروبیولوژی بازارکار نداره 

رشته های سوابق که میشه همه رشته های ریاضی و انسانی 

باید ببینی کدومو دوس داری مهندسی ها مثل عمران و معماری خیلی اشباع شده بینشون کامپیوتر باز بهتره

انسانی هم که حقوق و روان و حسابداری

که حسابداری بهتره