2777
2789
عنوان

هدیه بلو

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 51 پست
دوستان اگه وا شد خبرم میکنید؟ لایکم کنید بفهمم

ده به بعد امتحان کن

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بچه ها بلو  تمدید کرد تا آخر شب امشب و   بلو  بانک  الان نصب کنید ۲۵۰ هزار میده به کد  معرف  و کد من بزنین ۱۲۵ هزارتومن بهتون میدم  الان خلوته بلو  بانک نصبش کنید روز شلوغ میشه  و  بعد که نصب کردید میتونید با کد خودتونم خانوادتون عضو کنید تا آخر شب  وقت داره و ۲۵۰  با نصب هرکدوم بگیرین کدم  OA3GMI   درخواست بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بلو تمدید کرد تا آخر شب امشب و بلو بانک الان نصب کنید ۲۵۰ هزار میده به کد معرف و کد من ...

بنظرت کارت درسته؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

من اگر کد شما رو بزنم عزیزم 125 برام می ریزین؟

میریختم گلم ولی فقط دیروز بود 

اگه دوست داری الان امتحان کن اگه۲۵۰اومدبرات میریزم ۳۰هزارتومن هم اومد باز نصفشومیفرستم

من اگر کد شما رو بزنم عزیزم 125 برام می ریزین؟

سلام نصب نکردی